Bilgilerimi çalabileceğini iddia eden biri bilgilerimi çalabilir mi?

• Konuyu başlatan Thrian
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 85
  • Görüntüleme 5.731
Bilgilerini gerçekten bir çalsalar da kurtulsak şu troll konularından.

Yahu, benim 100 mesajım bu adamı yatıştırmak için yazıldı. 10 tane konusu var.
Büyük ihtimalle forum için yaşı bile tutmuyor.

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Açtığım konulara bakarsanız anlarsınız sırf bu yüzden iPhone SE'mi kırdım böyle olayları sadece yaşayanlar anlar yardım için başka nereye danışacak? Herkese troll vb demekle olmuyor sırf mesaj yazmak için mesaj yazmayın.

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Açtığım konulara bakarsanız anlarsınız sırf bu yüzden iPhone SE'mi kırdım böyle olayları sadece yaşayanlar anlar yardım için başka nereye danışacak? Herkese troll vb demekle olmuyor sırf mesaj yazmak için mesaj yazmayın.

10 tane farklı konu açıyor. Panik olan tek konuda anlar, eğer algıları kapalı değilse.

10 tane farklı konu açıyor. Panik olan tek konuda anlar, eğer algıları kapalı değilse.

Olabilir farklı kişilerden cevap bekliyor olabilir konuyu öne çıkarmasına rağmen cevap gelmiyor olabilir bu yüzden'de açıyor olabilir sizi ilgilendiren bir konu yok ortada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı