Bilgilerimi çalabileceğini iddia eden biri bilgilerimi çalabilir mi?

Hocam o konular kapandı o yüzden yeni konu açtım. Evet haklısınız özür dilerim ama bu konuda bikgim olmadığı için ve takıntılı olduğum için açıyorum bunun için psikoloğa bile gittim.

Sıfırladın bilgisayarı ve geçti gitti. Silinmesi ifade etmez, lütfen daha fazla konu açma.

Olabilir farklı kişilerden cevap bekliyor olabilir konuyu öne çıkarmasına rağmen cevap gelmiyor olabilir bu yüzden'de açıyor olabilir sizi ilgilendiren bir konu yok ortada.

Teşekkür ederim hocam peki sizin düşünceniz ne konu hakkında bir fikriniz var mı?

Olabilir farklı kişilerden cevap bekliyor olabilir konuyu öne çıkarmasına rağmen cevap gelmiyor olabilir bu yüzden'de açıyor olabilir sizi ilgilendiren bir konu yok ortada.

Onlarca kere ben yardım ettim. Ve konularına gayet de fazla cevap verildi.

Hocam bilgisayarı ve telefonu kendi ayarlarından sıfırladım bazıları öyle olmaz USB ile format at diyor yeterli mi bu? Açmam.
Hocam İSO dosyasını USB'ye yazıp boot menüden format atmanız her zaman için daha iyidir.

Hocam bilgisayarı ve telefonu kendi ayarlarından sıfırladım bazıları öyle olmaz USB ile format at diyor yeterli mi bu? Açmam.
.txt dosyası açmışsın sanırım PC`de açtığına göre telefonu sıfırlamana gerek yok. Windows`uda sıfırlamak yeterlidir fikrimce. Fakat istersen temiz kurulum`da yapabilirsin.

Teşekkür ederim hocam peki sizin düşünceniz ne konu hakkında bir fikriniz var mı?

Hocam MP3 vb dosyalardan virüs çıkma ihtimali var evet ama CMD'ye color a yazıp olmaz bu işler eğer çok sıkıntı ediyorsanız bilgisayarını ve telefonunuzu (bilgisayarı USB ile formatlayın Regedit'e kayıt olabiliyor) sıfırlayın mailinizi değiştirin bana çok öyle diyenler oldu hiçbir şeyde olmadı eyer şu ana kadar bir şey olmadıysa olmamıştır maksat göz korkutmaktır durumunuzu anlıyorum evet bende sizle aynı durumdayım iyi forumlar.

Hocam telefondan açtım ve telefonu kendi ayarlarından sıfırladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…