Bilgisarda içerik kaybı olmadan SSD takılabilir mi?

• Konuyu başlatan YUSER
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 186

YUSER

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 8GB İntel i5 12500H 16GB DD4 RAM
Bilgisayarım Acer Nitro 5 AN515-58 şu anda 512 GB bir SSD var SSD slotu yok sanırım. Çünkü sitesinde böyle bir bilgi yok ve bilgisayarın üzerindeki stickerda M.2 Support+HDD slot yazıyor. Benim soru şu: Şu anda bilgisayara yeni bir SSD alsam şu anki SSD'min yani bilgisayarımın içindeki her şeyi yeni SSD'ye aktarabilir miyim? Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Ama bilgisayarımda başka SSD yuvası yok bir sorun olur mu yani yapabilir miyim?

Vardır diye düşünüyorum. Bilgisayar modeli + SSD upgrade veya model + disassembly yazarak aratırsan laptop içini görebilirsin. Laptopun ya bir adet SATA bir adet M.2 yuvasına ya da 2 adet M.2 yuvasına sahip büyük ihtimalle.
Örnek videolar:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Vardır diye düşünüyorum. Bilgisayar modeli + SSD upgrade veya model + disassembly yazarak aratırsan laptop içini görebilirsin. Laptopun ya bir adet SATA bir adet M.2 yuvasına ya da 2 adet M.2 yuvasına sahip büyük ihtimalle.
Örnek videolar:

Yani takabilir miyim başka bir SSD sizce.

%99 evet diye düşünüyorum. Garantisi bittiyse arkasını açıp fotoğraf at net bilgi verilebilir o şekilde.

Garantisi bitmedi bir de SSD'yi kime taktırabilirim adldığım zaman servisemi yollamam lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı