Bilgisayar 1 saniye açılıp kapanıyor

Kishimoto Michio

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı 4 senedir kullanıyorum çok sıkıntısı olmadı ama bugün güç düğmesine bastığımda bilgisayar 2-3 saniye açıldı, sonra hemen geri kapandı. Fişten çekinceye kadar böyle ara ara devam etti öyle açılırken de fanlar ve ışıklar yanıyor. Niye böyle oluyor, fikri olan var mı?

Kısa devre yapıyor olabilir, anakart arızası olabilir, RAM arızası olabilir, işlemci arızası olabilir. Tüm bunları göz önünde bulundurarak arıza tespit yapmayı deneyin. Örneğin RAM çıkart tak, BIOS pili çıkart/değiş.

Anakartın üstünde yuvarlak parmak büyüklüğünde siyah bir disk gibi birşey. İnternetten marka modelinize bakarak BIOS pilini bulmayı deneyin.
Pili ve Rami çıkar tak yaptım yine olmadı

Kısa devre yapıyor olabilir, anakart arızası olabilir, RAM arızası olabilir, işlemci arızası olabilir. Tüm bunları göz önünde bulundurarak arıza tespit yapmayı deneyin. Örneğin RAM çıkart tak, BIOS pili çıkart/değiş.
İkisinde yaptım ram ve bios olanı

Bilgisayarı 4 senedir kullanıyorum çok sıkıntısı olmadı ama bugün güç düğmesine bastığımda bilgisayar 2-3 saniye açıldı, sonra hemen geri kapandı. Fişten çekinceye kadar böyle ara ara devam etti öyle açılırken de fanlar ve ışıklar yanıyor. Niye böyle oluyor, fikri olan var mı?

Reisim bende de aynı olay olmuştu Power yanmışdır büyük ihtimal 5 6 kere yaşadım bu durumun aynısını.

Pardon bunu bayağı uzun süre yaşadım gene sorun powerdaydı şey yap bilgisayarın güç dügmesine 20 saniye basılı tut ardından güç kablosunu bagla açılır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı