Bilgisayar 1050 Ti yerine Vega 8'i kullanıyor

Elweald

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, sistemi yeni aldım AMD Ryzen 3 2200G + 1050 Ti'lı bir sistem. DxDiag'da attığım görsellerde de var başka bir ekran kartı yazıyor. Sanırım işlemcinin ekran kartı yazıyor. Sonra GTA 5 yükledim ve girdiğim zaman ayarlar sekmesine tıkladığım zaman bellek 2 GB yazıyordu ama benim ekran kartım 4 GB. Aynı zamanda Görev Yöneticisi'nden kullanım yüzdelerine baktım GTA'ya girerken diğer ekran kartı kullanımı %90-100'e çıktı ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• 2.PNG
    2.PNG
    4,6 KB · Görüntüleme: 59
  • dsa.PNG
    dsa.PNG
    4,5 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, sistemi yeni aldım AMD Ryzen 3 2200G + 1050 Ti'lı bir sistem. DxDiag'da attığım görsellerde de var başka bir ekran kartı yazıyor. Sanırım işlemcinin ekran kartı yazıyor. Sonra GTA 5 yükledim ve girdiğim zaman ayarlar sekmesine tıkladığım zaman bellek 2 GB yazıyordu ama benim ekran kartım 4 GB. Aynı zamanda Görev Yöneticisi'nden kullanım yüzdelerine baktım GTA'ya girerken diğer ekran kartı kullanımı %90-100'e çıktı ne yapmam lazım?

Eğer APU ekran kartını kullanmak istemiyorsanız ve bu sizin için bir sorun teşkil etmeyecekse BIOS'tan INTEGRATED Graphics'i devre dışı bırakın.

Kablo anakarta takılı olmadığı sürece kullanmaz fakat aktif olarak çalışır gözükür. Ekran kartı kullanımı %100 olması da kötü değil. İsterseniz BIOS üzerinden kapatabilirsiniz. Tarif edilmiş.

@Gchould tamamen kapalı olmaz fakat kablo takılı olmadığı sürece kullanmaz da.

Arkadaşlar öncelikle evet kablo anakarta bağlı ben %100 kullanıyor derken çok anlamında demedim Vega 8 kullanıyor 1050 Ti yerine anlamında demek istedim. GTA 5 de ekran kartım 2 GB gözüküyor ama 4 GB yani tahminimce Vega 8'i kullanıyorum bilgisayar. Ek olarak kabloyu dönüştürücü yoluyla ekran kartı yuvasına taksam 1050 Ti kullanmaya mı başlayacak tek çözüm bu mudur?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı