Çözüldü Bilgisayar 2-3 çalışıp kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

emirhan77

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dediğim gibi bilgisayarımda 2-3 sn her şey çalışıyor fanlar işlemci fani vs. fakat hemen bir kaç saniye sonra bilgisayar elektrik kesilmiş gibi kapanıyor ek olarak hiç bir ekipman eklemedim sadece parçaların tozunu bir fırça yardımıyla aldım.

Aslında biraz daha açıklık getirsen mesela dizüstü mü yoksa masaüstü mü? Bilgisayar açılırken bip bip diye sesler çıkartıyor mu? Gibi gibi...

Bilgisayar masaüstü az önce işlemci fanını çıkardım ve temizledim açılırken herhangi anormal bir ses çıkmıyor.

İşlemci fanının yerine iyi oturduğundan emin ol istersen bir kontrol et.

Temizlik esnasında bir soketin yerinden çıkmış olma ihtimali var. Bi kontrol yapmalısın. Fanların çalışıyor olması fan fişlerinin doğru takıldığı anlamına gelir. İşlemci fanını sökerken işlemci yerinden oynamış olabilir.

İşlemci fani yerine düzgün oturmamışsa bu sorunu yasama ihtimalim var mı çünkü pek oturtamadım sanırım.

İşlemci çok eski fanda stok fan zaten kontrol edeceğim fakat başka bir şeyden kaynaklanıyor olabilir mi?

İşlemci çok aşırı ısındığından dolayı kapanabilir yani aslında işlemci fanını tekrardan çıkart, sonradan da işlemcinin oturduğundan emin ol sonra fanı düzgün bir biçimde monte et.

Benim de aklıma o takıldı ama aklıma önerecek başka bişey gelmedi sonuçta fanı çıkardıktan sonra bu sorun ortaya gelmiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı