RX 9070 XT 9700X sistem alınır mı?

Hayır, öyle bir şey yok. AMD dünya çapında en iyi oyun işlemcisini üretiyor. Intel daha çok render için, yazılım için falan. AMD oyun için en iyi işlemci. Ve işlemcide bu kadar iyi olmalarına rağmen ekran kartında da gayet başarılı. NVIDIA sadece ekran kartı üretiyor. AMD ise hem işlemcide en başarılısı, ekran kartında en başarılısı olmasa da gayet iyi bir iş çıkarıyor.

İşlemci için demedim, ekran kartı olarak NVIDIA işlemci olarak AMD daha optime oluyor diye duymuştum.

Bende her parçayı ayrı ayrı aldım teknik servis buldum bu işi yapabilecek adamla beraber sistemi topladık. Makul bir ücret verip sistemi eve getirdim. Şu an kullanıyorum.

Attığım PSU ile işe başlayabilirsin zaten kasım indirimleri ile işlemci ve ekran kartını aradan çıkartabilirsen kalanları mevcut sistemi sattıkça alırsın."

Param yok şu an, mevcut sistemi satmam lazım önce dediğim gibi.

Bir de toplam ne kadar tutacağı önemli.

Fark etmiyor. Aynı marka kullanabilirsin.

Ben de ileride askere gidip geldikten sonra para biriktirip kendime 5080'li bir sistem dizmeyi düşünüyorum. Tabii o zamana kadar fiyatlar uçmazsa 🙂

Ben askere giderken 5070 Ti 48.999TL ile mi ne çıkış yapmıştı. Askerden döndüm 38.999 TL'ye düştüğü anlar oldu :D Ben 42bin verdim orası ayrı ama olan oluyor. Sen gidip gelene kadar 60 serisi çıkar kesin.

İşlemci için demedim, ekran kartı olarak NVIDIA işlemci olarak AMD daha optime oluyor diye duymuştum.

Param yok şu an, mevcut sistemi satmam lazım önce dediğim gibi.

Bir de toplam ne kadar tutacağı önemli.
Siz öyleyse önce sistemi elden çıkartmaya çalışın paranız oldukça F/P parçalar araştırın. İleride neler çıkacak ne kadar fiyatı olacak bilemeyiz.

Ben askere giderken 5070 Ti 48.999TL ile mi ne çıkış yapmıştı. Askerden döndüm 38.999 TL'ye düştüğü anlar oldu :D Ben 42bin verdim orası ayrı ama olan oluyor. Sen gidip gelene kadar 60 serisi çıkar kesin.

Siz öyleyse önce sistemi elden çıkartmaya çalışın paranız oldukça F/P parçalar araştırın. İleride neler çıkacak ne kadar fiyatı olacak bilemeyiz.
Bu ay 18 bitti. Sonunda 18 oldum. Askerliğe ne zaman çağırıyorlar o belirsiz. Önümüzdeki sene içinde belki. O zamana kadar büyük ihtimalle çıkar 6000 serisi de. Onu alırız o zaman 😄

Bu ay 18 bitti. Sonunda 18 oldum. Askerliğe ne zaman çağırıyorlar o belirsiz. Önümüzdeki sene içinde belki. O zamana kadar büyük ihtimalle çıkar 6000 serisi de. Onu alırız o zaman 😄

Sağlık sorunlarım nedeni ile askerliğe gitmem gerekmiyor, iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilmiyorum :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı