Bilgisayar 2.4 GHz Wi-Fi ile 3 Mbps veriyor

Harbiyeli Adayı

Centipat
Daha fazla  
Bugün yeni taşındığım evde internet bağlantısı yapıldı ama PC'nin adaptör 2.4 GHz ile uyumlu ben de bundan rahatsız değildim ta ki bilgisayarı açıp şunu görünceye kadar.
(Demin 0, 40-0, 30 Mbps idi kapıyı açınca böyle oldu) fakat yine 2.4 GHz uyumlu telefonda 26-24 Mbps'yi gördüm, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

1717776199910.png

Ek olarak evde Fiber bağlantısı var bunu da ekleyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bilgisayarınızın tüm driverlerinin güncel ve yüklü olduğunu kontrol etmenizi daha sonrasında 2.4GHz adaptörünüzün antenini kontrol etmenizi öneririm yine düzelmezse şiddetle Ethernet'e geçmenizi geçemiyorsanız yeni adaptör almanızı öneririm ayrıca modemin uzaklığı da önemli modem uzakta olduğu için de düşmüş olabilir. Not: Speedtest sonucunuzda IP adresiniz gözüküyor IP adresinizi kötü kişilerin eline geçirmek istemeyebilirsiniz.

Öncelikle bilgisayarınızın tüm driverlerinin güncel ve yüklü olduğunu kontrol etmenizi daha sonrasında 2.4GHz adaptörünüzün antenini kontrol etmenizi öneririm yine düzelmezse şiddetle Ethernet'e geçmenizi geçemiyorsanız yeni adaptör almanızı öneririm ayrıca modemin uzaklığı da önemli modem uzakta olduğu için de düşmüş olabilir. Not: Speedtest sonucunuzda IP adresiniz gözüküyor IP adresinizi kötü kişilerin eline geçirmek istemeyebilirsiniz.
Tamamdır teşekkürler ayrıca ip adresi için de sağolun raporladım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı