Bilgisayar 2. ekranı algılamayı bıraktı

Cyprech

Kilopat
Daha fazla  
Dün gece bilgisayarı açık bırakmıştım, monitörleri de kapatmıştım. Sabah uyanıp monitörleri açtığımda sadece asıl ekrandan görüntü geliyor, diğeri tepki bile vermiyordu. Bir gecede hiçbir şey yapmadan bozulmuş olabilir mi?
Asıl ekranda sadece analog giriş var o yüzden VGA to HDMI dönüştürücüyle bağlıyorum, ekran kartında da sadece tek HDMI girişi olduğu için 2. ekranı da HDMI to Display Port dönüştürücüyle bağlıyorum. Display Port dönüştürücüsünü çıkarıp HDMI girişine takınca 2. ekrana görüntü geliyor fakat HDMI dönüştürücüsüne bir de Display Port dönüştürücüsünü takınca ondan görüntü gelmiyor. Sıkıntı Display Port dönüştürücüde mi?

1. ekranın markası: ASUS VS229.
2. ekranın markası: Axen 23" televizyon.

@Cyprech belki de HDMI kablosu bozulmuştur başka bir HDMI kablosu varsa dene ve Windows simgesi ile p ye basmayı unutma ya da direk olarak F10 bas.
Hdmi da sıkıntı yok denedim, diğer dediklerini de yapmıştım zaten olmadılar.
Yeni alırsanız kaliteli bir dönüştürücü almanızı öneririm. Diğerleri yarı yolda bırakabiliyor.
Bildiğiniz güzel bir vga-displayport dönüştürücü var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı