Anil01 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 17 18 Ekim 2020 #1 Yeni işlemci aldım. Bilgisayara taktım, bilgisayarı açınca 2 saniye sonra kapanıyor. Sorun ne olabilir? Dosya Ekleri IMG_20201018_225339.jpg 163 KB · Görüntüleme: 129
Yeni işlemci aldım. Bilgisayara taktım, bilgisayarı açınca 2 saniye sonra kapanıyor. Sorun ne olabilir?
PFRCommander Centipat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #2 AMD uyumlu anakarta İntel işlemci takmış olabilir misin ? yada tam tersi Artı 0 Eksi
KS KS Anil01 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 17 18 Ekim 2020 #3 İşlemci ve anakart uyumlu. Artı 0 Eksi
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.507 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 18 Ekim 2020 #4 PFRCommander dedi: AMD uyumlu anakarta Intel işlemci takmış olabilir misin? Ya da tam tersi Genişletmek için tıkla... Söylediğinin ikisi de değil Anakartı H110M PRO-VD yani Intel için anakartı var zira fotoğraftaki işlemci de Intel Artı 0 Eksi
PFRCommander dedi: AMD uyumlu anakarta Intel işlemci takmış olabilir misin? Ya da tam tersi Genişletmek için tıkla... Söylediğinin ikisi de değil Anakartı H110M PRO-VD yani Intel için anakartı var zira fotoğraftaki işlemci de Intel
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 18 Ekim 2020 #5 PFRCommander dedi: AMD uyumlu anakarta İntel işlemci takmış olabilir misin ? yada tam tersi Genişletmek için tıkla... Sorarım sana soketler farklı iken nasıl takacak? CPU fan bağlantısını yapmayınca sistem açılmayabilir. Bağlantıyı yapıyor musun? Artı 0 Eksi
PFRCommander dedi: AMD uyumlu anakarta İntel işlemci takmış olabilir misin ? yada tam tersi Genişletmek için tıkla... Sorarım sana soketler farklı iken nasıl takacak? CPU fan bağlantısını yapmayınca sistem açılmayabilir. Bağlantıyı yapıyor musun?
KS KS Anil01 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 17 18 Ekim 2020 #6 Berkay Davas dedi: Sorarım sana soketler farklı iken nasıl takacak? CPU fan bağlantısını yapmayınca sistem açılmayabilir. Bağlantıyı yapıyor musun? Genişletmek için tıkla... Bağlantıyı yaptığımda da aynı durum Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Sorarım sana soketler farklı iken nasıl takacak? CPU fan bağlantısını yapmayınca sistem açılmayabilir. Bağlantıyı yapıyor musun? Genişletmek için tıkla... Bağlantıyı yaptığımda da aynı durum
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.507 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 18 Ekim 2020 #7 Aldığınız işlemcinin modeli nedir? Artı 0 Eksi
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 18 Ekim 2020 #8 CPU fan bağlantısını ana kart üzerindeki CPU_FAN bağlantısına yaptığına emin misin, işlemciyi CPU fanını bağlamadan ne kadar süre çalıştırdın? İşlemci modeli nedir? Artı 0 Eksi
CPU fan bağlantısını ana kart üzerindeki CPU_FAN bağlantısına yaptığına emin misin, işlemciyi CPU fanını bağlamadan ne kadar süre çalıştırdın? İşlemci modeli nedir?
KS KS Anil01 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 17 18 Ekim 2020 #9 Yiğitt35 dedi: Aldığınız işlemcinin modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Pentium g5400 Berkay Davas dedi: CPU fan bağlantısını ana kart üzerindeki CPU_FAN bağlantısına yaptığına emin misin, işlemciyi CPU fanını bağlamadan ne kadar süre çalıştırdın? İşlemci modeli nedir? Genişletmek için tıkla... İşlemciyi yeni aldım. Hiç çalıştırmadım daha. Artı 0 Eksi
Yiğitt35 dedi: Aldığınız işlemcinin modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Pentium g5400 Berkay Davas dedi: CPU fan bağlantısını ana kart üzerindeki CPU_FAN bağlantısına yaptığına emin misin, işlemciyi CPU fanını bağlamadan ne kadar süre çalıştırdın? İşlemci modeli nedir? Genişletmek için tıkla... İşlemciyi yeni aldım. Hiç çalıştırmadım daha.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.507 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 18 Ekim 2020 #10 RAM'in yerini DIMM1 yuvasına takıp dener misiniz? Artı 0 Eksi