Bugün 3 kere mavi ekran hatası aldım, halbuki bugün tamirden almıştım. 250 TL verdim demek ki yapamamış adam, neden mavi ekran oluyor acaba söylebilir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulayın.Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...www.technopat.net
Ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırın.
Diskinize bad sector testi yapın.
Ses sürücülerinizi güncelleyin.
BIOS'unuz 2007 yılına ait. Güncel değil büyük ihtimal. Güncelleyin.
Diskin ile ilgili hata gözüküyor gibi evet. RAM hakkında emin konuşamayacağım. Memtest86 yapabilirsin.RAM veya SSD ile ilgili bir hata ihtimali görünüyor mu acaba?
Diskin ile ilgili hata gözüküyor gibi evet. RAM hakkında emin konuşamayacağım. Memtest86 yapabilirsin.
Bakarım.Testi yaptıktan sonra görüntüyü bu konuya atsam bakabilir misin?
Bakarım.
Dediklerimi yaptınız mı?RAM testi olmadı, ama şimdi de gene mavi ekran hatası verdi, hata yazısı ise CRITICAL_PROCESS_DIED, onun dışında classpnp.sys,DPC_WATCHDOG_VIOLATION, kernel data inpage ve Memory magament hataları verdi,
Dediklerimi yaptınız mı?
Bozuk dosya onarımını yapıyorum şimdi, diğerleri zaten bugün güncellendi ekran kartı vb, BIOS güncellemesini bilmiyorum, yapamam, muhtemelen yarın farklı bir servise götüreceğim, internette dolaşırken birden her şey donuyor mouse, siteler ve hemen mavi ekran hatası geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.