Çözüldü Bilgisayar 4 gündür açık görünüyor

• Konuyu başlatan berkp1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 4.316
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

berkp1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bilgisayar 4 gündür açık görünüyor. Sebebi nedir? Zararlı mıdır? Yeniden başlatınca sorun çözlüyor. Arkadaşımda da 7 gündür açık görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Zararlı değil. Windows sistemi hızlı başlatmak için çoğu zaman birkaç hizmet açık bırakıyor. Yani aslında bilgisayarı kapattığınızda sistem tam olarak kapanmıyor. Yeniden başlatınca bu prosedür iptal oluyor. O yüzden sıfırlanıyor.
Zararlı değil. Windows sistemi hızlı başlatmak için çoğu zaman birkaç hizmet açık bırakıyor. Yani aslında bilgisayarı kapattığınızda sistem tam olarak kapanmıyor. Yeniden başlatınca bu prosedür iptal oluyor. O yüzden sıfırlanıyor.

Çözüm
Hocam evet o da olabilir. Fakat yine de bir tarama yapmakta fayda var. Ben 15 günde bir yapıyorum. Benim PC'de öyle bir şey olmuyor ve hiç karşılaşmadım.

Hızlı başlat açık arkadaşlar sanırsam o yüzdenKaspersky ile tarama yapınca hiçbir şey çıkmadı Ama nasıl kapatacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz rica etsem

Hocam Fişten çekince o hizmetler kapanıyor`mu ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı