- Makaleler
- 3
Görev yöneticisi<performans<cpu.
Orada yazıyor kaç saattir açık olduğu.
5 Gündür açık gözüküyor, neden?
Görev yöneticisi<performans<cpu.
Orada yazıyor kaç saattir açık olduğu.
Sorun çözüldü, teşekkürler. Ancak bu ayar açık kalsa sisteme herhangi bir zararı olur mu? Sanki çok geç açıldı gibi hissettim.Hızlı başlatma ayarı yüzünden. Kapatıyor ama tam olarak kapatmıyor.
Kapatmak istiyorsanız; denetim masası > sistem ve güvenlik > güç seçenekleri > (solda) güç düğmelerinin yapacaklarını seçin > (yukarıda) şu anda kullanılmayan ayarları değiştir > (aşağıda) hızlı başlatmayı aç seçeneğindeki tiki kaldırın.
SSD kullanılınca fark edilen bir hız farkı olmadığı söylenmiş. Ben SSD kullanıyorum ve hiç kapatmadım.Sorun çözüldü, teşekkürler. Ancak bu ayar açık kalsa sisteme herhangi bir zararı olur mu? Sanki çok geç açıldı gibi hissettim.
Hızlı başlatma ayarı yüzünden. Kapatıyor ama tam olarak kapatmıyor.
Kapatmak istiyorsanız; denetim masası > sistem ve güvenlik > güç seçenekleri > (solda) güç düğmelerinin yapacaklarını seçin > (yukarıda) şu anda kullanılmayan ayarları değiştir > (aşağıda) hızlı başlatmayı aç seçeneğindeki tiki kaldırın.
Hocam kronik sağlık ve hız sorunlu bir SSD kullanıyorum, kapatmalı mıyım sizce?Hızlı başlatma ayarı yüzünden. Kapatıyor ama tam olarak kapatmıyor.
Kesin bilgim yok. Dosya ne sıklıkla güncelleniyor bilmiyorum. Kapasiteniz az ise hıza etki etmesi dışında bir etkisi olmaması gerek.Hocam kronik sağlık ve hız sorunlu bir SSD kullanıyorum, kapatmalı mıyım sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.