O cihaz da desteklemiyor. Siz ayarlardan bakın hocam.Huawei P Smart 2018 dir ama kardeşimin telefonu xiaomi mia2 lite belki onla karıştırmış olabilirim.
O cihaz da desteklemiyor. Siz ayarlardan bakın hocam.Huawei P Smart 2018 dir ama kardeşimin telefonu xiaomi mia2 lite belki onla karıştırmış olabilirim.
Peki bilgisayarımım Wifi bantları resimde var 5GHz kesin mi desteklemiyor?O cihaz da desteklemiyor. Siz ayarlardan bakın hocam.
Eminim, son kararımPeki bilgisayarımım Wifi bantları resimde var 5GHz kesin mi desteklemiyor?
Ağ kartınızı değiştirebilirsiniz, tabii bir miktar araştırma yapmanız lazım. Yakın tarihte bilgisayar almayacaksanız mantıklı derim ben.Arkadaşlar anladım cihazım 5GHz desteklemiyor yapacak bişey yok o zaman 2.4GHz ile devam edicem bilgilerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Duruma göre bişeyler yapıcam artık teşekkür ederim.Ağ kartınızı değiştirebilirsiniz, tabii bir miktar araştırma yapmanız lazım. Yakın tarihte bilgisayar almayacaksanız mantıklı derim ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.