Bilgisayar 8 saat açık bırakılırsa ne olur?

Sıkıntı olmaz. GTA 5 indirirken güç ayarlarına gidip uyku modunu devre dışı bırakmayı unutmayın.

Merhaba bir Lenovo laptop kullanıyorum 4 senelik bir cihaz. 1 gün 8 saat civarı açık bırakmam lazım, çünkü GTA 5 indireceğim.
Bir zararı olur mu?

Hocam açık bırakıp gidecekseniz bir program var belirlediğin sürede bilgisayarı kapatıyor. İnternet hızına göre ne zaman biteceğini ayarlayıp bırakabilirsiniz bittiği zaman otomatik kapanır.

Atatürk Havalimanı'nda bilet kontuarlarında bir dizüstü bilgisayarının 11 sene boyunca açık olduğunu görmüştüm.

Merhaba bir Lenovo laptop kullanıyorum 4 senelik bir cihaz. 1 gün 8 saat civarı açık bırakmam lazım, çünkü GTA 5 indireceğim.
Bir zararı olur mu?

Benim bilgisayar 2 haftadır açık 1 kere uyku moduna geçti 1 kere de format çaktım hâla ayakta bozulana kadar da kapamayı düşünmüyorum. En kötü bir format daha çakarım.

Hocam mangalımızı yaptık çayımızı içtik. Laptopun etinden sütünden faydalandık iyice. Ancak anlamadığım şekilde mangaldan sonra açılmamaya başladı.

Bilgisayara vermediyseniz açılmaz tabii. Yanımda mangal yapacaksın bir de üstüne benden faydalanacaksın bir de bana et vermeyeceksin, ben de yüz vermezdim sana peh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…