Bilgisayar 8 saat açık bırakılırsa ne olur?

Merhaba bir Lenovo laptop kullanıyorum 4 senelik bir cihaz. 1 gün 8 saat civarı açık bırakmam lazım, çünkü GTA 5 indireceğim.
Bir zararı olur mu?

Hocam açık bırakıp gidecekseniz bir program var belirlediğin sürede bilgisayarı kapatıyor. İnternet hızına göre ne zaman biteceğini ayarlayıp bırakabilirsiniz bittiği zaman otomatik kapanır.

Merhaba bir Lenovo laptop kullanıyorum 4 senelik bir cihaz. 1 gün 8 saat civarı açık bırakmam lazım, çünkü GTA 5 indireceğim.
Bir zararı olur mu?

Benim bilgisayar 2 haftadır açık 1 kere uyku moduna geçti 1 kere de format çaktım hâla ayakta bozulana kadar da kapamayı düşünmüyorum. En kötü bir format daha çakarım.

Hocam mangalımızı yaptık çayımızı içtik. Laptopun etinden sütünden faydalandık iyice. Ancak anlamadığım şekilde mangaldan sonra açılmamaya başladı.

Bilgisayara vermediyseniz açılmaz tabii. Yanımda mangal yapacaksın bir de üstüne benden faydalanacaksın bir de bana et vermeyeceksin, ben de yüz vermezdim sana peh.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı