- Makaleler
- 2
Tamam bekliyoruz.Tamam ben duruma göre sizi bilgilendireceğim ve monitör çalışıyor.
Tamam bekliyoruz.Tamam ben duruma göre sizi bilgilendireceğim ve monitör çalışıyor.
Reis ben yarın bilgisayarcıya gideceğim arkadaş ile birde o baksın ona göre tekrar yazarım.Tamam bekliyoruz.
Bilesen arızası gibi donanimsal sorun yoksa biz de çözebiliriz ama siz bilirsiniz.Reis ben yarın bilgisayarcıya gideceğim arkadaş ile birde o baksın ona göre tekrar yazarım.
Bilesen arızası gibi donanimsal sorun yoksa biz de çözebiliriz ama siz bilirsiniz.
Daha önceden çalışıyormuş bir gün açmış çalışamamaya mı başlamış yoksa yeni sistem mi toplamış?Bilgisayar benim olmadığı için bilmiyorum bir arkadaşın bilgisayar. Oda unutmuş.
1-2 yıldır var o pc arkadaşta.Daha önceden çalışıyormuş bir gün açmış çalışamamaya mı başlamış yoksa yeni sistem mi toplamış?
Bir anda olduysa statik elektrikten kaynaklanıyor olabilir. Tüm kabloları söküp güç kaynağını da kapatıp bi 15-30 dakika beklesin sonra tekrar açmayı denesin.1-2 yıldır var o pc arkadaşta.
Bir anda olduysa statik elektrikten kaynaklanıyor olabilir. Tüm kabloları söküp güç kaynağını da kapatıp bir 15-30 dakika beklesin sonra tekrar açmayı denesin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.