Bilgisayar Açık Ama Monitörün Işığı Yanıp Sönüyor

Ses geldiğine göre çalışıyor gibi görünüyor.
Rami çıkarıp başka slota takınız.
Takmadan önce bilgisayarın kablosunu çekip, Bios pilini çıkarıp birkaç dk bekleyin Bios sıfırlanacaktır. RAM i başka slota takıp tekrar deneyin. Hdd nin kablosuna dikkat edin çıkmış olabilir ekran kartını farklı uyumlu bir pin olan kablo ile deneyin
Katılıyorum ama HDD'den olsaydı Windows sesi gelmezdi RAM'lerden kaynaklanıyor olabilir. Bu sorun bir kaç hafta önce benim de başıma geldi Ram'in tekini çıkardım düzeldi ikisini kabul etmiyor.

Ses geldiğine göre çalışıyor gibi görünüyor.
RAM'i çıkarıp başka slota takınız.
Takmadan önce bilgisayarın kablosunu çekip, BIOS pilini çıkarıp birkaç dk bekleyin BIOS sıfırlanacaktır. RAM'i başka slota takıp tekrar deneyin. HDD'nin kablosuna dikkat edin çıkmış olabilir ekran kartını farklı uyumlu bir pin olan kablo ile deneyin.
Artık ses de gelmiyor, acaba Windows kurutma moduna falan mı geçti
Katılıyorum ama HDD'den olsaydı Windows sesi gelmezdi RAM'lerden kaynaklanıyor olabilir. Bu sorun bir kaç hafta önce benim de başıma geldi Ram'in tekini çıkardım düzeldi ikisini kabul etmiyor.
Ama 4gb ramle de oyun mu oynanır beya
Hdmi kablosu varsa Tvde alıp onunla dene.
HDMI kablosunu PS4 üzerinde denedim çok şükür sorunsuz çalışıyor. Bios pilinin takıp çıkardım tekrar Windows sesi gelmeye başladı onun için çok teşekkür ederim. Ama nedense hala görüntü yok. VGA girişini de denedim çalışan bir kablo ile ama onda da görüntü yok. Girişte problem olsa, diğer ekran kartında çalışırdı(çıkartıp takınca bozulacağını zannetmiyorum.).

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı