isouslu61 Decapat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #1 RAM 4 Yeni RAM ve ekran kartı aldıktan sonra bu hatayı yaşamaya başladım, bilgisayarı söküp anakarta baktığımda ise CR1 LED'i yanıyordu yardımcı olabilecek arkadaşlar yazabilir mi?
Yeni RAM ve ekran kartı aldıktan sonra bu hatayı yaşamaya başladım, bilgisayarı söküp anakarta baktığımda ise CR1 LED'i yanıyordu yardımcı olabilecek arkadaşlar yazabilir mi?
Bilalcvlk Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 43 Yer Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #31 isouslu61 dedi: Ekran kartı önceden çalışıyordu hocam dahili grafik birimi ile nasıl deneyebilirim bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızı çıkartıp, anakart üzerinde ki VGA soketine bağlayın lütfen. isouslu61 dedi: Ekran kartı önceden çalışıyordu hocam dahili grafik birimi ile nasıl deneyebilirim bilmiyorum Hocam en iyisi ben sizi yormayayım yarın bir bilgisayarcıya götürüp parcaliyim Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam amacım yardım etmek. Artı 0 Eksi
isouslu61 dedi: Ekran kartı önceden çalışıyordu hocam dahili grafik birimi ile nasıl deneyebilirim bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızı çıkartıp, anakart üzerinde ki VGA soketine bağlayın lütfen. isouslu61 dedi: Ekran kartı önceden çalışıyordu hocam dahili grafik birimi ile nasıl deneyebilirim bilmiyorum Hocam en iyisi ben sizi yormayayım yarın bir bilgisayarcıya götürüp parcaliyim Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam amacım yardım etmek.
KS KS isouslu61 Decapat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #32 Bilalcvlk dedi: Ekran kartınızı çıkartıp, anakart üzerinde ki VGA soketine bağlayın lütfen. Estağfurullah hocam amacım yardım etmek. Genişletmek için tıkla... Hocam bana bi instagramdan ulasabilirmisiniz rica etsem size iyi bi teşekkür mesajı yazayım /isouslu61 Artı 0 Eksi
Bilalcvlk dedi: Ekran kartınızı çıkartıp, anakart üzerinde ki VGA soketine bağlayın lütfen. Estağfurullah hocam amacım yardım etmek. Genişletmek için tıkla... Hocam bana bi instagramdan ulasabilirmisiniz rica etsem size iyi bi teşekkür mesajı yazayım /isouslu61
Derz Decapat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #33 isouslu61 dedi: Deneyebilecegim çözümler nelerdir. Genişletmek için tıkla... Güvenilir bir tamirciye götürmek. Artı 0 Eksi
isouslu61 dedi: Deneyebilecegim çözümler nelerdir. Genişletmek için tıkla... Güvenilir bir tamirciye götürmek.