Yaşadığım yerde sürekli elektrik kesintileri oluyor. Bunun bilgisayara bir zararı olur mu? Eğer zararı oluyorsa bana bir tavsiye verir misiniz? Güç kaynağım Cooler Master Elite V3 600W.
Yaşadığım yerde sürekli elektrik kesintileri oluyor. Bunun bilgisayara bir zararı olur mu? Eğer zararı oluyorsa bana bir tavsiye verir misiniz? Güç kaynağım Cooler Master Elite V3 600W
Philips SPN5044B/10 2m 1800J 4'lü Akım Korumalı Siyah Priz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Valla akım korumalı priz vs kullanmıyorum senelerdir aynı PSU'yu kullanıyorum Cougar CMX 70W hiçbir sorun yaşamadım. Sürekli elektrik gidip geliyor bizim burada da.
Tum elektronik cihazlarda olduğu gibi birden elektrik gitmesi devrenin kendini kapatmadan direk olarak enerjinin kesilmesi içindeki devrelere sistem zarar veriyor birçok elektrikli cihazın önce power dugmesinden kapatılarak elektriğinin kesilmesi önerilir isterseniz akım korumalı priz yada ups alabilirsiniz
Valla akım korumalı priz vs kullanmıyorum senelerdir aynı psu'yu kullanıyorum cougar cmx 70w hiç bir sorun yaşamadım. Sürekli elektrik gidip geliyor bizim burada da.
Philips SPN5044B/10 2m 1800J 4'lü Akım Korumalı Siyah Priz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!