Bilgisayar açıkken elektrik gitmesinin sisteme zararı olur mu?

Baya pahalı ama ben bütçeniz varsa bunu öneririm.
Bu tür şeyler zaten bir kere alınır, yıllarca kullanılır. Kaliteli bir markanın sağlam modelini almak her zaman daha avantajlı olacaktır.

Bu tür şeyler zaten bir kere alınır, yıllarca kullanılır. Kaliteli bir markanın sağlam modelini almak her zaman daha avantajlı olacaktır.

Kendiniz de yapabilirsiniz. Elektrik elektronik bilginiz varsa ben öyle yaptım elektrik elektronik mezunuyum okulda hocamla birlikte yapmıştık ve piyasadan daha ucuza yapılabiliyor.

En iyisi akü almak. Elektrikler gittiğinde pc direk kapanmaz, kendin kapatırsın.

Elektrikler gittiğinde en büyük sorun genelde psuda olur. Fakat harddisk mekanik bir parça olduğundan ve siz pcnizi kapatırken yahut türlü işlemler yaptığınızda kayıt aldığından elektrik kesilmesinde ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz. Kaliteli psu ve ani peek değerlerinden etkilenmemek için akım korumalı prizleri tercih edebilirsiniz.

Valla eskiden gecelere kadar Metin2 oynarken annem gelip prizin tuşuna direk basar giderdi. Bişey olmazdı. Akım korumalı priz alıp tedbirli olmakta fayda var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı