M Mehmet_Emin34 Femtopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar canlı dersteydim annem akım korumalı kablonun düğmesine basmış bilgisayar açıkkken.Herhangi bir parçaya zarar gelmiş olabilir mi?
Arkadaşlar canlı dersteydim annem akım korumalı kablonun düğmesine basmış bilgisayar açıkkken.Herhangi bir parçaya zarar gelmiş olabilir mi?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 12 Nisan 2021 #2 Parçalara kolay kolay zarar vermez. İşletim sistemini bozar. Artı 0 Eksi
purrito Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.517 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul, Türkiye 12 Nisan 2021 #3 Kısa devre yapabilir, işletim sistemine zarar verebilir. Artı 0 Eksi
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.018 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #4 Eğer sadece canlı dersteysen bilgisayarının donanımı da bir tık iyiyse sorun olmaz. (bence) Bilgisayar zorlanırken kapatılırsa bozulma ihtimali artar diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Eğer sadece canlı dersteysen bilgisayarının donanımı da bir tık iyiyse sorun olmaz. (bence) Bilgisayar zorlanırken kapatılırsa bozulma ihtimali artar diye biliyorum.
T tunaonair Centipat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 168 Çözümler 1 12 Nisan 2021 #5 Güç kaynağının voltaj koruması varsa sorun olmaz. Artı 0 Eksi
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #6 Mehmet_Emin34 dedi: Arkadaşlar canlı dersteydim annem akım korumalı kablonun düğmesine basmış bilgisayar açıkkken.Herhangi bir parçaya zarar gelmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemine zarar verebilir. Annenize söyleyin bilgisayar açıkken bir daha dokunmasın. Onun dışında büyük bir sorun olmaz. Artı 0 Eksi
Mehmet_Emin34 dedi: Arkadaşlar canlı dersteydim annem akım korumalı kablonun düğmesine basmış bilgisayar açıkkken.Herhangi bir parçaya zarar gelmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemine zarar verebilir. Annenize söyleyin bilgisayar açıkken bir daha dokunmasın. Onun dışında büyük bir sorun olmaz.
Bunduk Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 346 Çözümler 3 12 Nisan 2021 #7 Olabilir. Benim ekran kartı bozuldu. Artı 0 Eksi
KS KS M Mehmet_Emin34 Femtopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #8 Hamzz dedi: İşletim sistemine zarar verebilir. Annenize söyleyin bilgisayar açıkken bir daha dokunmasın. Onun dışında büyük bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Zaten delirdim ya gelen geçen akım korumalı kablonun düğmesine basıyor Artı 1 Eksi
Hamzz dedi: İşletim sistemine zarar verebilir. Annenize söyleyin bilgisayar açıkken bir daha dokunmasın. Onun dışında büyük bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Zaten delirdim ya gelen geçen akım korumalı kablonun düğmesine basıyor
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #9 Mehmet_Emin34 dedi: Zaten delirdim ya gelen geçen akım korumalı kablonun düğmesine basıyor Genişletmek için tıkla... Neden basıyorlar hocam? Herkese bunun yanlış olduğunu, bilgisayara zarar gelebileceğini söylemeniz lazım. Artı 0 Eksi
Mehmet_Emin34 dedi: Zaten delirdim ya gelen geçen akım korumalı kablonun düğmesine basıyor Genişletmek için tıkla... Neden basıyorlar hocam? Herkese bunun yanlış olduğunu, bilgisayara zarar gelebileceğini söylemeniz lazım.
KS KS M Mehmet_Emin34 Femtopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #10 Hamzz dedi: Neden basıyorlar hocam? Herkese bunun yanlış olduğunu, bilgisayara zarar gelebileceğini söylemeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Diyorum anlamıyolarki ama artık kapımı kitleyecem kimse gelmesin Artı 0 Eksi
Hamzz dedi: Neden basıyorlar hocam? Herkese bunun yanlış olduğunu, bilgisayara zarar gelebileceğini söylemeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Diyorum anlamıyolarki ama artık kapımı kitleyecem kimse gelmesin