M Mehmet_Emin34 Femtopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar canlı dersteydim annem akım korumalı kablonun düğmesine basmış bilgisayar açıkkken.Herhangi bir parçaya zarar gelmiş olabilir mi?
Arkadaşlar canlı dersteydim annem akım korumalı kablonun düğmesine basmış bilgisayar açıkkken.Herhangi bir parçaya zarar gelmiş olabilir mi?
KS KS M Mehmet_Emin34 Femtopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #21 222744 dedi: Hocam olabilir de olmayabilir de. Eğer korkuyorsanız HD Tune Pro ile Quick Scan kapalıyken Bad Sector taraması yapın, Health sekmesine bakın, bunları SS alıp konu açın. Genişletmek için tıkla... Tamam Yaparım Yardımlarınız İçin Herkeze Teşekkürler Artı 0 Eksi
222744 dedi: Hocam olabilir de olmayabilir de. Eğer korkuyorsanız HD Tune Pro ile Quick Scan kapalıyken Bad Sector taraması yapın, Health sekmesine bakın, bunları SS alıp konu açın. Genişletmek için tıkla... Tamam Yaparım Yardımlarınız İçin Herkeze Teşekkürler
SLaynter Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #22 Mehmet_Emin34 dedi: Arkadaşlar canlı dersteydim annem akım korumalı kablonun düğmesine basmış bilgisayar açıkkken. Herhangi bir parçaya zarar gelmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Power suplyin kaliteli ise bir sıkıntı olmaz ama çok fazla yaşarsan bu durumu işletim sistemi bozulabilir. Artı 0 Eksi
Mehmet_Emin34 dedi: Arkadaşlar canlı dersteydim annem akım korumalı kablonun düğmesine basmış bilgisayar açıkkken. Herhangi bir parçaya zarar gelmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Power suplyin kaliteli ise bir sıkıntı olmaz ama çok fazla yaşarsan bu durumu işletim sistemi bozulabilir.
KS KS M Mehmet_Emin34 Femtopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #23 SLaynter dedi: Power suplyin kaliteli ise bir sıkıntı olmaz ama çok fazla yaşarsan bu durumu işletim sistemi bozulabilir. Genişletmek için tıkla... Sadece 1 kere açıkken oldu Artı 0 Eksi
SLaynter dedi: Power suplyin kaliteli ise bir sıkıntı olmaz ama çok fazla yaşarsan bu durumu işletim sistemi bozulabilir. Genişletmek için tıkla... Sadece 1 kere açıkken oldu
SLaynter Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #24 Mehmet_Emin34 dedi: Sadece 1 Mehmet_Emin34 dedi: Sadece 1 kere açıkken oldu. Genişletmek için tıkla... Bir kereden bir şey olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Mehmet_Emin34 dedi: Sadece 1 Mehmet_Emin34 dedi: Sadece 1 kere açıkken oldu. Genişletmek için tıkla... Bir kereden bir şey olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla...
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.143 Makaleler 3 Çözümler 61 12 Nisan 2021 #25 382019 dedi: 1 kereden bir şey olmaz hocam. Hocam bende dünyanın en kalitesiz en patlayan PSU'larından var. Genellikle hep elektrikler gidiyor. Her ay 4-5 kez, bir şey olmadı ama? Genişletmek için tıkla... Şimdi bu kesin bir şey değil aslında. 4-5 kez olmadı diye hiç olmayacak değil. Bence en yakın zamanda PSU değiştirin. Hiç riske girmeyin. Artı 0 Eksi
382019 dedi: 1 kereden bir şey olmaz hocam. Hocam bende dünyanın en kalitesiz en patlayan PSU'larından var. Genellikle hep elektrikler gidiyor. Her ay 4-5 kez, bir şey olmadı ama? Genişletmek için tıkla... Şimdi bu kesin bir şey değil aslında. 4-5 kez olmadı diye hiç olmayacak değil. Bence en yakın zamanda PSU değiştirin. Hiç riske girmeyin.
KS KS M Mehmet_Emin34 Femtopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #26 SiyahPassat dedi: Şimdi bu kesin bir şey değil aslında. 4-5 kez olmadı diye hiç olmayacak değil. Bence en yakın zamanda PSU değiştirin. Hiç riske girmeyin. Genişletmek için tıkla... ssd değiştirmeme gerek varmı veya başka bir parça ? Artı 0 Eksi
SiyahPassat dedi: Şimdi bu kesin bir şey değil aslında. 4-5 kez olmadı diye hiç olmayacak değil. Bence en yakın zamanda PSU değiştirin. Hiç riske girmeyin. Genişletmek için tıkla... ssd değiştirmeme gerek varmı veya başka bir parça ?
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.143 Makaleler 3 Çözümler 61 12 Nisan 2021 #27 Mehmet_Emin34 dedi: SSD değiştirmeme gerek var mı veya başka bir parça? Genişletmek için tıkla... Sağlıklarına bakın ve buraya yeni konu açın. Ona göre arkadaşlar size yardım edebilir. Artı 0 Eksi
Mehmet_Emin34 dedi: SSD değiştirmeme gerek var mı veya başka bir parça? Genişletmek için tıkla... Sağlıklarına bakın ve buraya yeni konu açın. Ona göre arkadaşlar size yardım edebilir.
KS KS M Mehmet_Emin34 Femtopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #28 SiyahPassat dedi: Sağlıklarına bakın ve buraya yeni konu açın. Ona göre arkadaşlar size yardım edebilir. Genişletmek için tıkla... sağlığına şimdi baktım %100 gözüküyor Artı 0 Eksi
SiyahPassat dedi: Sağlıklarına bakın ve buraya yeni konu açın. Ona göre arkadaşlar size yardım edebilir. Genişletmek için tıkla... sağlığına şimdi baktım %100 gözüküyor
SLaynter Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #29 Mehmet_Emin34 dedi: SSD değiştirmeme gerek var mı veya başka bir parça? Genişletmek için tıkla... O kadar önemli bir şey değil. Bu sorunu her zaman yaşıyorum şu an sddimde bir sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
Mehmet_Emin34 dedi: SSD değiştirmeme gerek var mı veya başka bir parça? Genişletmek için tıkla... O kadar önemli bir şey değil. Bu sorunu her zaman yaşıyorum şu an sddimde bir sıkıntı yok.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.143 Makaleler 3 Çözümler 61 12 Nisan 2021 #30 Mehmet_Emin34 dedi: Sağlığına şimdi baktım %100 gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Bir de mesaj yazdıktan sonra al tarafta "düzelt " kısmına basın. Yazım yanlışı yapınca mesaj yazamama cezası alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Mehmet_Emin34 dedi: Sağlığına şimdi baktım %100 gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Bir de mesaj yazdıktan sonra al tarafta "düzelt " kısmına basın. Yazım yanlışı yapınca mesaj yazamama cezası alabilirsiniz.