Bilgisayar açıkken sigorta atması sorun yaratır mı?

legandasfoint

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bugün televizyonun fişini takacaktım bir anda priz patladı alev aldı zaten sigorta attı. PC'de başka priz takılıydı yanan prize değil. Sonra sigortayı actık elektrik geldi, televizyon falan calıstı PC de çalıştı. PC'ye bir şey olur mu? 1 aylık PC akım korumalı prizde kullanıyorum 2-3 defa yeniden başlattım sorunsuzdu bir şey olur mu? Hızlarında sorun yoktu aynı performansı alıyor.

Power Boost 650W+ 80 Plus.

Merhaba, bugün televizyonun fişini takacaktım bir anda priz patladı alev aldı zaten sigorta attı. PC'de başka priz takılıydı yanan prize değil. Sonra sigortayı actık elektrik geldi, televizyon falan calıstı PC de çalıştı. PC'ye bir şey olur mu? 1 aylık PC akım korumalı prizde kullanıyorum 2-3 defa yeniden başlattım sorunsuzdu bir şey olur mu? Hızlarında sorun yoktu aynı performansı alıyor.

Power Boost 650W+ 80 Plus.

Bir şey olmaz benim de 8 kere sigorta atmasına rağmen sorun olmadı.

Bilgisayar gibi bir cihazda elektrik gitmesi şansa bağlı olarak rastgele zarar verebilir. Bizim eski kasanın olduğu zaman bir dönem çok elektrik kesintisi oluyordu, bilgisayar açılıyordu sorun yoktu ama belki de 20-30 kez böyle olduktan sonra Power yanmıştı. Ama asıl sıkıntı Power değişip devam ettiremedik. Power değiştirdik, elektrik sistemini yeniledik ama PC nasıl hasar aldıysa kısa süre sonra anakart gitti, babam inatla yine tamir ettirdi, bir süre sonra yine kendi kendine açıldı kapandı formattı şuydu buydu derken en son HDD de gitti ve dürüst bir bilgisayarcıya denk geldik de 'abi bunu artık yaptırmayın ' dedi ve daha fazla öpülmeden attık o kasayı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı