Bilgisayar acılarınız nedir?

Yıllarca ADSL kullanmak(neyse ki yıllar sonra 40Mbps VDSL kullanıyorum), AKN.
Ve internet bağımlılığı olabilir.
 
Babama bilgisayar aldırdığım ikinci haftası BEKO tarafından verilen CD ile format atmadan, üzerine tekrardan OEM Windows 98 SE kurmak ve 4 ay boyunca 16 renk eşliğinde yalnızca MS-DOS oyunları oynamak, internette dolaşırken fotoğraflarda insan teninin heykel gibi gri renkte görünmesi. Sırf bu yüzden driverları otomatik tanıdığı için Windows 2000 kullanmaya mahkum oldum, bazı oyunlar NT sistemlerde hata veriyordu o zamanlar. 56K modem ile sürücü indirmeyi bilmediğim için 4 ay sonra babamın BEKO teknik servisinden "Support CD" etiketli driver CD si getirmesiyle tekrardan Windows 98 sürücülerine kavuşunca rahat ettim.
 
Bir aralar yakınımızda İnternet Cafe vardı. Adam işi bıraktı ve bilgisayarların hepsini bir okula sattı. 3-4 bilgisayar kalmıştı elinde. Özellikleri de fena değildi. Elden çıkarmak için bana sattı. Ortalama 1,500 TL falan vermiştim. Bayağı iyi idi özellikleri. Sonra ne olduysa isminin sanına kadar bildiğim bir orman evladı geldi bilgisayara Trojan attı. Ekran kartı, kasa her şey gitti. Şikayetçi oldum ama olumlu sonuç çıkmamıştı. Steam'den CS oynarken özelden bir link atmıştı (takım arkadaşım ve 5-6 aydır tanışıyorduk.)
Her neyse site linki falan discord gibi bir şey. Hatırlamıyorum. Tıkladım otomatik bir şey indi bilgisayara tam o anda tak diye gitti. HDD falan kurtardım da diğerleri sizlere ömür. O günden beri "otomatik indirmelere" izin vermiyorum.
 
Pentium 4 bilgisayarı temizlerken termal macunu komple temizleyip macunsuz şekilde soğutucuyu takmak. 7. sınıfa gidiyordum ve internetin aylık 4 GB kotalı olduğu tarih öncesi çağlarda yaşıyordum. Buna rağmen yaklaşık 3 yıl daha kullandık bilgisayarı.
4 GB TTNET kotalı ADSL internet, CS 1.5'i Sxe'de oynarken bir anda internet kopar ve modemi resetlemedikçe internet asla geri gelmez.
2014 yılında i5 hazır sistem almak, i7 bir sistem toplasam beni çok daha uzun süre idare ederdi ve aynı bütçe ile çok daha iyi bir sistem kurabilirdim.
2015 yılında üniversite için bütçem olduğu halde başında fazla vakit harcamamak için Gaming bir laptop almak yerine Celeron laptop almak.
 
Son düzenleme:
Arkadaşınızın kulağını birazcık çınlatmış olabilirim hocam.
 
Oyun hataları.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…