BlackShadow
Kilopat
Benim komple HDD 20GB kapasiteliydi
Benim komple HDD 20GB kapasiteliydi
Benim geleceğim bu mu yoksa diye bayağı düşündürdü.Ailem tarafından orta okul ve lise yıllarımda bilgisayar kullanmamın yasaklanması yaklaşık olarak en bir 6 yıl kullanamadım şimdi ise yazılım mühendisliği okuyorum ellerinde olsa yine yasaklarlar![]()
Benim geleceğim bu mu yoksa diye bayağı düşündürdü.![]()
Hdd 100 disk sorunu düşük fps yüksek ping yüksek sıcaklık yüzünden pc kapanması eski bilgisayarBilgisayar acılarınız nelerdir? Ben birkaç tane diyeyim; 32 Bit sistem kullanmak, laptopların diz yakması, sistem toplarken ter damlaması veya yaralanma, ölü pikseller, yavaş disk (çok kanser eder), düşük internet hızı ve ping, boyun ağrıları ve en lanet olası sorun olarak düşük FPS.
Geçen hafta arkadaşımın laptopunu temizlerken jmıc diye bir şeyin kablosunu kopardık. Mikrofon zannettik meğer ekrana bağlı kabloymuş. Ekran cortladı, laptopu da rafa kaldırdık.
HDD 100 disk sorunu düşük FPS yüksek ping yüksek sıcaklık yüzünden PC kapanması eski bilgisayar.
Hocam nası oldu o yaRtx 2070 ekran kartini yakmıştım en acısı buydu.
Sağ olun, hocam. Teşekkürler. Umarım bu çıkacak olan ya da çıkmasını beklediğimiz 3050 Ti'lı bir sistem alacağız yazın, inşallah.Geçmiş olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.