Bilgisayar açıldığı esnada mavi ekran verip kapandı

Merhaba.

Saçma gelebilir ancak sorun Vanguard kaynaklı oluşmuş.
Vanguard'ı silip tekrar yüklemeye çalışın.

Sistemde H61M-S2PV ana kart ve i5-3570 işlemci mi bulunuyor? (Doğru sisteme ait olup olmadığını teyit için soruyorum.)

Merhaba.

Sistemde H61M-S2PV anakart ve i5-3570 işlemci mi bulunuyor? (Doğru sisteme ait olup olmadığını teyit için soruyorum.)

Bana neden beğenmediğini söyle? Evde eski bir bilgisayar var o televizyona görüntü verirken çöküyordu. Ama son model MacBook var onda çökmüyor?

Artı -1 Eksi
Üslubunuzu takının, size burada hakaret edilmedi ya da ters bir şey söylenmedi. @zayedfadi

Evinizdeki çökme sorunu ekran kartı sürücüsünün uyum sağlayamaması ya da eski ekran kartı sürücüsü kaynaklı olabilir.

Bu kategoride konuları çözüme kavuşturmamızın ana yolu Minidump dökümü okumaktır.
Paylaşılan Minidump dökümünde hata sebebi olarak vgk.şsys yani Vanguard çıkıyor.

3 senedir bu kategoride analiz yapmaktayım.

SYMBOL_NAME: vgk+2f511 MODULE_NAME: vgk IMAGE_NAME: vgk.sys

Buyrun dökümler. Gerçi kendimi ispat etmeme gerek yok ancak dinlenmeyeceğimi bildiğimden paylaştım.

Son düzenleme:
Merhaba.

Sistemde H61M-S2pv anakart ve i5-3570 işlemci mi bulunuyor? (doğru sisteme ait olup olmadığını teyit için soruyorum.)

Deneyeceğim zaten sürekli mavi ekran vermiyor fakat nadiren verebiliyor sistemde eski sistem H61M-S2pv anakart i5-3570 işlemci bulunuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı