Çözüldü Bilgisayar açıldığında 2-3 tane CMD ekranı çıkıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba. Başlıktan da anlayacağınız gibi açılışta cmd.exe açılıp hemen geri kapanıyor. Bilgisayar tam açılırken olduğu için ve bilgisayarda bir ekran kaydedici olmadığı için ekran kaydı veya ekran görüntüsü alamıyorum. CMD'yi yönetici olarak açıp sfc /scannow'da yapamıyorum çünkü "Windows Resource Protection could not start the repair service." şeklinde bir hata alıyorum.
Şansıma güvenmiyorum ve yardım bekliyorum.

Merhaba. Başlıktan da anlayacağınız gibi açılışta cmd.exe açılıp hemen geri kapanıyor. Bilgisayar tam açılırken olduğu için ve bilgisayarda bir ekran kaydedici olmadığı için ekran kaydı veya ekran görüntüsü alamıyorum. CMD'yi yönetici olarak açıp SFC /scannow'da yapamıyorum çünkü "Windows Resource Protection could not start the repair service." şeklinde bir hata alıyorum.

Görev Yöneticisinden başlangıç sekmesinin ekran görüntüsünü atabilir misiniz, Print Screen yaparak?

Merhaba. Başlıktan da anlayacağınız gibi açılışta cmd.exe açılıp hemen geri kapanıyor. Bilgisayar tam açılırken olduğu için ve bilgisayarda bir ekran kaydedici olmadığı için ekran kaydı veya ekran görüntüsü alamıyorum. CMD'yi yönetici olarak açıp SFC /scannow'da yapamıyorum çünkü "Windows resource protection could not start the repair service." şeklinde bir hata alıyorum.

Benim de bilgisayarım Windows 10, bende de senin ki gibi aynı şekilde CMD açılıp kapanıyor ama bir sıkıntı çıkarmıyor, hem de bayağıdır öyle. Bence takmamalısın.
Benim de bilgisayarım Windows 10, bende de senin ki gibi aynı şekilde CMD açılıp kapanıyor ama bir sıkıntı çıkarmıyor, hem de bayağıdır öyle. Bence takmamalısın.

Noldu ya yardim etmek için mesaj attım herkes kızgın atmış

Artı -2 Eksi
Görev Yöneticisinden başlangıç sekmesinin ekran görüntüsünü atabilir misiniz, Print Screen yaparak?
oof.JPG

Sorun updatechecker olabilir mi?
(Ve bilgisayar açıldığında Snipping Tool'u kullanabiliyorum.)

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı