Bilgisayar açıldığında 2 dakika ekran bozuluyor

eutrias

Hectopat
RAM
16 gb 3200mhz
SSD veya HDD modeli
kioxia sata ssd - kioxia m2 ssd
Ekran kartı
rx 6500xt
Anakart
b560-m a pro
İşlemci
i5 10400f
Merhaba bilgisayarımı açarken arada sırada alttaki resimde olduğu gibi 10-20 saniye ekran bozulmuş gibi bir şeyler oluyordu sonra düzeliyordu birkaç ay önce DDU ile driverları silip tekrar yüklediğimde düzelmişti. DP kablosu ile bağlı.

1758280173806.png

Fakat bu aralar tekrar başladı yine sil yükle yaptım ama düzelmedi bugün 2. resimde olduğu gibi ekranın yarısı bozuldu ve 4-5 dakika falan sürdü düzelmesi düzelirken ayarları Chrome'u falan açmayı denedim 30 saniye açılmadı sonra hepsi birden açıldı.

1758280200992.png

Başka konularda sorun kabloda falan denmiş fakat kabloda olsa driver silince düzelmedi diye düşünüyorum.
Artık ara sıra kullandığım için uğraşmak istemiyorum böyle kullanmaya devam edersem bir sorunla karşılaşır mıyım?

Merhaba bilgisayarımı açarken arada sırada alttaki resimde olduğu gibi 10-20 saniye ekran bozulmuş gibi bir şeyler oluyordu sonra düzeliyordu birkaç ay önce DDU ile driverları silip tekrar yüklediğimde düzelmişti. DP kablosu ile bağlı.

Eki Görüntüle 2576193

Fakat bu aralar tekrar başladı yine sil yükle yaptım ama düzelmedi bugün 2. resimde olduğu gibi ekranın yarısı bozuldu ve 4-5 dakika falan sürdü düzelmesi düzelirken ayarları Chrome'u falan açmayı denedim 30 saniye açılmadı sonra hepsi birden açıldı.

Eki Görüntüle 2576194

Başka konularda sorun kabloda falan denmiş fakat kabloda olsa driver silince düzelmedi diye düşünüyorum.
artık ara sıra kullandığım için uğraşmak istemiyorum böyle kullanmaya devam edersem bir sorunla karşılaşır mıyım?

Hocam Windows 10 ise şu WHQL sürümü DDU ile kaldırıp tekrar kurar mısınız Auto detect ile de bir kontrol eder misiniz Auto detect üzerinden chipset ve ekran kartı driver yeniden kurun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı