Çözüldü Bilgisayar açıldığında Chrome otomatik olarak açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zweira

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bilgisayarı her açtıgımda Chrome otomatik açılıyor ve 2 sekme acılıyor. Büyük ihtimalle virüs olabilir ve Config acılıyor kendiliginden. Her actıgımda aynı reklamlı sekmeler. Bazen YouTube, bazen kötü içerikli resimler vs. çözümü nedir? Yardımcı olur musunuz? Nasıl çözebilirim? Tam tarama ve AdwCleaner'dan tarama yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Kaspersky SCP ile tam tarama yap öncesinde veritabanı güncellemesi yap.
Kendi sitesine bakarsanız Defender ile aynı derecede ama uzatmayacagim sen biliyorsun.
Arkadaşlar PC'ye format atmam imkansız fakat kaspery yi indiriyorum malwareden bir şey olmadı ve silinmiyor anlayamadım Kaspersky'i deneyeceğim.

Kaspersky güvenli ben ilk defa Google'de takılırken. Google'ın kamerayı kullandığını öğrendim. Her olanı açıklıyor Kaspersky.

arkadaşlar taradı ve 2 nesne işlenemedi yazıyor

Hızlı taramada bile 2 tehdit bulduysa var bir şeyler. Tam tarama yapın tam tarama ayarlarından tarama şeklini yüksek korumaya alarak bir kere daha taratın.
o 2 tehtih kilitlenmiş iyice bakarsanız kilidini acıp nasıl silebilirim

Kaspersky SCP ile tam tarama yap öncesinde veritabanı güncellemesi yap.

Çözüm
dediginizi ugulayacagım en yüksek korumadamı taratayım peki ?

Evet daha detaylı bir tarama yapmış olursunuz.
bi 6 saat sonra görüşürüz cok uzun sürücek gibi
Evet 2 3 kere yeniden başlattım ve artık yeni sayfa acılıp o reklamlar vs olmuyor virüs temizlendi hepinize teşekür ederim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…