Bilgisayar açıldığında CMD açılıp kapanıyor

Şimdi PC'yi sıfırlamak aynı Windows dosyaları ile sistemi tekrar kurar eğer Windows dosyaların bozulmuşsa sorun çıkabilir.

Hocam öyle bir sıkıntı olduğunu zannetmiyorum çünkü şu an dediğim gibi bilgisayar ilk açmışım gibi, fakat o açılan 2 adet CMD rahatsız etti dediğim gibi. Bilgisayarı ücretsiz bir şekilde detaylı tarayabileceğim bir antivirüs uygulaması biliyor musunuz acaba?

Hocam Flow'un ne oldugunu bilmiyorsan tam anlamiyla temizlenmemis olabilir bilgisayar. Ekipman driver uygulamasi falan olabilir mi? Ayrica OneDrive aciksa format atsaniz bile ondrive uygulamalari geri gelir PC'ye, kontrol etmek lazim.

Hocam dediğiniz gibi driver uygulamasıymış.

Hocam ben senin yerinde olsam hiç riske atmazdım. Benim de eski bilgisayarımda sürekli donmalar ve CMD'ler açılıyordu. Bende senin gibi sıfırladım çok hızlandı bilgisayar fakat CMD'ler açılmaya devam etti. Ve virüs gitmemişti. Temiz USB kurulum sonrası ne CMD ne de virüs vardı. Bence temiz bir şekilde USB format yapın.

Hocam ben senin yerinde olsam hiç riske atmazdım. Benim de eski bilgisayarımda sürekli donmalar ve CMD'ler açılıyordu. Bende senin gibi sıfırladım çok hızlandı bilgisayar fakat CMD'ler açılmaya devam etti. Ve virüs gitmemişti. Temiz USB kurulum sonrası ne CMD ne de virüs vardı. Bence temiz bir şekilde USB format yapın.

Teşekkürler hocam yorumunuz için, bir daha CMD açılırsa dediğiniz gibi USB format yapacağım. Siz Rufus mu kullanmıştınız? Hayatımda hiç USB format yapmadığım için, yani bilgisiz olduğum için biraz yardıma ihtiyacım var bu konuda.

Teşekkürler hocam yorumunuz için, bir daha CMD açılırsa dediğiniz gibi USB format yapacağım. Siz Rufus mu kullanmıştınız? Hayatımda hiç USB format yapmadığım için, yani bilgisiz olduğum için biraz yardıma ihtiyacım var bu konuda.

Hocam aslinda ilk mesajlarda denilen gibi format ve Update sonrasi CMD acilmasi normal bir şey, o anda CMD paket yukleme islemleri veya kontrolleri yapip kapaniyor hemen. Fakat yine de tamamen format istiyorsaniz bos bir USB'ye Windows ISO'su yukleyeceksiniz Windows'un sitesinden. Sonrasinda biosa girip flash modunu sececeksiniz. Sonrasinda belli USB'yi secip kuruluma basylayacaksiniz.

not: o sirada bilgisayardaki depolama aygitlarini goreceksiniz, ordan format derseniz tamamen herseyi siler, formatladiginiz depolama aygitina da windowsu kuracaksiniz

Hocam aslinda ilk mesajlarda denilen gibi format ve Update sonrasi CMD acilmasi normal bir şey, o anda CMD paket yukleme islemleri veya kontrolleri yapip kapaniyor hemen. Fakat yine de tamamen format istiyorsaniz bos bir USB'ye Windows ISO'su yukleyeceksiniz Windows'un sitesinden. Sonrasinda BIOS'a girip flash modunu sececeksiniz. Sonrasinda belli USB'yi secip kuruluma basylayacaksiniz.

Teşekkürler hocam, muhtemelen dediğiniz gibi bir şeydir. Eğer bir daha CMD açılırsa zaten format atacağım.

Eğer ki Windows 10 aşağı kullanıyorsan Rufus kullan eğer ki Windows 11 ve üstü kullanıyorsan Windows yükleme yardımcısından yükle. Ben öyle yatım,

Technopat Haberler

Geri
Yukarı