Bilgisayar açıldığında donuyor

Taha16

Kilopat
Daha 20 gün kadar önce yeni bir SSD taktım bilgisayara fakat aldığımdan beri bilgisayarda bir gariplik var, açana kadar canım çıkıyor. Açılıyor görüntü donuyor, sadece mouse hareket ediyor, başka hiçbir şey yapamıyorum. Bazen açılırken hoş geldiniz ekranında donuyor. 2-3 gündür bu sürekli oluyor. Bilgisayarı kullanmaya başlayana kadar 5-6 kez yeniden başlatıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mavi ekran verdi mi peki? Verdiyse minidump paylaşın. Bir de ekran kartınızı belirtin.

Windows SSD'ye yüklü ise SSD'de bir sorun olabilir. BIOS güncellemesi varsa onu yapmayı da deneyin. Ayrıca bilgisayarı güvenli modda açmayı deneyin bir sorun yaşamazsanız Windows kaynaklı başka bir sorun olabilir.

SSD'de şahsi dosyalarınız varsa yedekleyip servise gönderirsiniz. Tabii ilk önce varsa BIOS güncellemesi yapılmalı. Sonra da güvenli modda bilgisayari açmayı denemelisin.

SSD'de şahsi dosyalarınız varsa yedekleyip servise gönderirsiniz. Tabii ilk önce varsa BIOS güncellemesi yapılmalı. Sonra da güvenli modda bilgisayari açmayı denemelisin.
şöyle bir şey yaptım hdd yi söktüm bilgisayardan ve sıkıntısız açıldı hdd de herhangi bir dosya yoktu tertemizdi fakat eski ve hasarlıydı
güncelleme donma devam ediyor hala bilgisayar durduk yerde takılıp kalıyor ve göçüyor bilgisayarı tekrar açtığımdaysa Amd Wattman Settings has been set default tarzı bir hata veriyor türkçesi , bir hata oluştu, ayarları varsayılana geri aldık diye ekran kartından şüpheleniyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı