Çözüldü Bilgisayar açıldığında "Error Loading Form" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
PC'yi açıyorum, ardından Windows ekranı geldikten sonra her açtığımda bu hatayı veriyor.
Crysis 1 indirdikten sonra oldu bu.

Ekran Görüntüsü (258).png

Bunu kapattıktan sonra.

Ekran Görüntüsü (259).png

Bu çıkıyor, evet dersem bir siteye atıyor. Hayır dersem kapanıyor.

PC'yi açıyorum, ardından Windows ekranı geldikten sonra her açtığımda bu hatayı veriyor.
Crysis 1 indirdikten sonra oldu bu.

Eki Görüntüle 943442

Bunu kapattıktan sonra.

Eki Görüntüle 943443

Bu çıkıyor, evet dersem bir siteye atıyor. Hayır dersem kapanıyor.

Başlangıç uygulamalarınızda yer alan bir uygulama çalışması için load form öğesini çağırıyor. Ancak hata alıyor ve sizi web sitesine yönlendiriyor. Başlangıç uygulamaları ekranını ekran görüntüsü atar mısınız?

Windows Defender hariç hepsini devre dışı yapıp tekrar dener misiniz? Eğer hata verir ise yine görev yöneticisi üzerinden hata veren uygulamaya sağ tıklayıp dosya konumunu aç deyin.

Hata veren program bu.

Eki Görüntüle 943456

Hocam düzeldi büyük ihtimal başlangıç kısmının en üsttün de gözüken program yüzünden oluyordu çünkü o programın simgesi ile beni attığı sitenin simgesi aynıydı.

Hocam düzeldi büyük ihtimal başlangıç kısmının en üsttün de gözüken program yüzünden oluyordu çünkü o programın simgesi ile beni attığı sitenin simgesi aynıydı.

Evet araştırma yaptım hatta mesajımı güncelledim. Crysis oynamanız için gerekli bir program. Başlangıçta çalışmasına gerek yok. Crysis çalıştığı anda kendini çalıştırıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı