Bilgisayar açıldığında mavi ekran

Furkaannnn

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar çok endişeliyim. Bilgisayarımı açmaya çalıştığımda açılır gibi olup açılmıyor bazen masaüstüne kadar görebiliyorum. Ekteki hataya gelmeden önce bir süre durmuştu yani YouTube'ye falan girebildim ama sonra çıkıp arama motoruna bir daha girmeye çalıştığımda fare dondu ve ekteki hata çıktı.

Dosya Ekleri

• 20201016_124036.jpg
    20201016_124036.jpg
    196,6 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleyen: Moderatör:
0x124 hata kodu donanımsal bir hataya işaret eder. Üstteki yazıda söylüyor bize. Sistem açılıyorsa Minidump dosyalarını paylaşınız.
Parametre 1'e göre Machine Check Exception oluşmuş türkçe olarak makine denetim istisnası işlemci ile ilgilidir genelde.

Arkadaşlar çok endişeliyim. Bilgisayarımı açmaya çalıştığımda açılır gibi olup açılmıyor bazen masaüstüne kadar görebiliyorum. Ekteki hataya gelmeden önce bir süre durmuştu yani YouTube'ye falan girebildim ama sonra çıkıp arama motoruna bir daha girmeye çalıştığımda fare dondu ve ekteki hata çıktı.
Mavi ekranlardan anlamam ama orada bozuk bir donanım olabileceği yazıyor.

En alttaki yazıda bir yüzde olacaktır eğer onun %100 olmasını beklediyseniz dosya oluşmuştur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı