Bilgisayar açıldığında regedit kapatmaya zorluyor

VULTAR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 Ti
Ryzen 5 5600
Ballistix 2X8 RAM 2660mHz
GP650 PSU
Uzun zamandır bilgisayarım bozuktu, çünkü kasanın içine bakmıştık, parçalarını çıkartmıştık. Ama işlemciyi yanlış takmışız, sanırsam birkaç hafta kullanmadım bilgisayarı. Ondan sonra fark ettik işlemciyi yanlış taktığımızı. Sonrasında çalıştı, onu tamir ettiğimiz gün güzel güzel çalışıyordu ama olan bugün oldu.

Bilgisayarı ilk açtığımda "kayıt defteri düzenleyicisi" açılmaya çalıştı. İzin verdim ama o bilgisayara restart attı. Yeniden açtığımda güvenlik modundaydı, internetten baktım güvenlik modundan nasıl çıkılır falan diye. Buldum, sonrasında çıktım. Yine "kayıt defteri düzenleyicisi" açılmaya çalıştı ama bu sefer izin vermedim, ama o her dakikada yeniden açılmaya çalışıyor. Hala öyle. ESET antivirüs de ha bire tehdit kaldırıldı falan falan diyor. Ben de tarama yapayım dedim ama hiçbir şey bulamadı. Aslında dün bir tane edit programı indirmiştim crackli, ama onda virüs olacağını düşünmedim. Zaten yoktu, Windows yok diyordu. Bir de görev yöneticisine giremiyorum. Bunu yapmak için yetkim yokmuş, öyle diyor. Ama bakıyorum ben administrator'ım. Şu anda sorun hala devam ediyor, lütfen biri yardım etsin.

Önemli şeylerinizi Live CD Linux ile USB'ye atın sonra format atmanız en iyisi olur ama isterseniz Kaspersky rescue disk ile tararsınız sfc ve DISM yaparınız kullanabilirsiniz ama bence format atın.

Garip bir şekilde sorun çözüldü sanki. Görev yöneticisi'ni nasıl yeniden kullanabileceğime baktım YouTube'dan. Sanırım virüs onu devre dışı bırakmış, ben yeniden açtım ama hala bilgisayar açıldığında regedit açılmaya çalışıyor. Ama bu sefer de evete bastığımda bir şey olmuyor. Ama hala evete basmama rağmen açılmak için izin istemeye devam ediyor. Tek sorun olarak regeditin açılmaya çalışması kaldı. Görev yöneticisini hallettim, regedit içinde YouTube'da aradım nasıl açılmasını kapatırız diye ama bulamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı