Bilgisayar Açıldığında Spotify Sistem Tepsisinde Değil

RedSea

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Bilgisayar açıldığında Spotify görev çubuğunda açılıyor ancak program ayarlarından sistem tepsisinde çalıştır seçeneğini işaretledim. Aynı sorunu yaşayan varsa yardım rica ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Sorununuzu tam anlamayamadım. Görev çubuğunda mı gözükmüyor? Sistem tepsisinde çalıştır ayarı bende gözükmüyor Spotify ayarlarında.
Selamlar. Sorum tam olarak şöyle. Şimdi bu ayarı açtığımda.
Screenshot_1.png

Ben direkt burada açılmasını istiyorum.

Screenshot_3.png

Ancak burada da açılıyor.

Screenshot_2.png

Selamlar. Sorum tam olarak şöyle. Şimdi bu ayarı açtığımda.
Eki Görüntüle 394602

Ben direkt burada açılmasını istiyorum.

Eki Görüntüle 394604

Ancak burada da açılıyor.

Eki Görüntüle 394605

Demek istediğinizi şimdi anladım. Malesef böyle bir seçenek yok. Zaten sağ kısımda istediğiniz gibi açılıyor. Oradaki "Küçültüldü" kısmını evet yapın, bilgisayar açılınca direk karşınıza Spotify gelsin ve çarpıya basarsınız ve sağ altta açık olarak kalır.

Demek istediğinizi şimdi anladım. Malesef böyle bir seçenek yok. Zaten sağ kısımda istediğiniz gibi açılıyor. Oradaki "Küçültüldü" kısmını evet yapın, bilgisayar açılınca direk karşınıza Spotify gelsin ve çarpıya basarsınız ve sağ altta açık olarak kalır.
Teşekkür ederim destekleriniz için

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı