Bilgisayar açıldığında "URL-advertisement" sitesi açılıyor

joel cas

Picopat
Daha fazla  
Bu virüs şu an bilgisayarımda ve bilgisiayarım her açıldığında şu ekran ile karşılaşıyorum.
Çözüm ve önerilerinizi bekliyorum.

Ekran görüntüsü 2025-02-05 140413.png

Bu virüs şu an bilgisayarımda ve bilgisiayarım her açıldığında şu ekran ile karşılaşıyorum.
Çözüm ve önerilerinizi bekliyorum.

Eki Görüntüle 2416566

Dostum crack oyun indirmişsin sanırım, sitenin reklamını yapmak için böyle bir site açılıyor. Adversitment reklam demek. Görev yöneticisine gir, başlangıç kısmından kapat Microsoft Edge'yi kurtulacaksın.

Bilgisayarınız açıldığında otomatik olarak "URL-advertisement" gibi reklam sitelerinin açılması, genellikle kötü amaçlı yazılımlardan kaynaklanır. Bu yazılımlar, tarayıcı ayarlarınızı veya kayıt defterini değiştirerek istenmeyen sitelerin açılmasına neden olabilir. Sorunu çözmek için öncelikle güvenilir bir antivirüs veya antimalware programıyla tarama yapın. Özellikle Kaspersky'yi önerebilirim; hem etkili çalışıyor hem de premium üyeliği uygun fiyata alıp sürekli koruma sağlayabilirsiniz. Eğer ücret ödemek istemiyor ve sadece tek seferlik bir tarama yapacaksanız, AdwCleaner gibi ücretsiz ve bu tarz yazılımları temizlemede oldukça etkili bir araç kullanabilirsiniz. Ayrıca, tarayıcı ve başlangıç ayarlarınızı kontrol edip gereksiz eklentileri veya başlangıç öğelerini kaldırmayı da unutmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı