Benim de 3-4 gündür başıma geliyordu farklı yerlerden virüs taramaları yaptım düzelmedi. Ancak bugün Görev Yöneticisi'ni karıştırayım dedim belki bulurum diye başlangıçta açılacak uygulamalar bölümünde CMD olduğunu gördüm. Zaten PC ilk açıldığında CMD açılıp kapanıyordu virüs var sanıyordum bundan dolayıymış oradaki CMD'yi devre dışı bıraktım düzeldi. Hala virüs olabilir onu nasıl silerim bilmiyorum.
(Benim dediğim terminal değil oradaki CMD'yi açınca içinde bir sürü Google Chrome şeyleri çıkıyor yanlış olmasın.)
Deneyip yazarsanız sevinirim merak ettim düzelecek mi diye.
Hocam dediklerinizi yapınca mavi ekran hatası verdi sonra 3F1 uyarısı verdi. (laptopumun markası HP)sonra da birkaç kere açmayı denedim ardından açıldı fakat tekrar kendi kendine CMD acılmaya basladı. Bu benim bilgisayara özgü olabilir ama dikkat edin yaparken.
Selamlar öncelikle. Sorunun kaynağını ve çözümünü buldum crack oyun indirdiğinizde büyük ihtimalle sitenin reklamını yapmak için PC her açıldığında karşınıza gelir bu site. Bunu çözmek için öncelikle arama kısmına "görev zamanlayıcı" yazıyoruz ve açıyoruz. Açtığımızda karşımızda antivirüslerinizin vs bilgisayarın açılınca açılması için ayarlanmış ayarlar var onlara müdahale etmeden bilgisayarınızın kullanıcı adı yazana tıklıyoruz ve "eylemler" sekmesine geliyoruz. Orada
explorer.exe "---sitenin urlsi---" (bu şekilde yazması lazım). burayı bulduktan sonra o yeri siliyoruz ardından pencereyi kapatıyoruz ve arama kısmına "Regedit" yazıyoruz. Çalıştırıyoruz.
bilgisayar>hkey_current_user>software>microsoft>windows>currentversion>run burada da aynı şekilde bilgisayarınızın kullanıcı adı yazan yere giriyoruz. Tekrardan şu yazıyla karşılaşmamız gerekiyor "
explorer.exe ---sitenin urlsi---" ardından bu kaynağı da siliyoruz, sorunun çözüldüğünden emin olmak için bilgisayarı yeniden başlatıyoruz. Bilgisayar açıldığında site açılmadıysa sorunu çözmüş oluyoruz.