Merhabalar bilgisayarım açıldıktan 5 dk sonra donuyor resetledikten sonra bir problem olmuyor saatlerce kullanıyorum sadece ilk açılışta oluyor bu nasıl düzelir ya da sorun neyde olabilir.
Kesin bir çözüm değil ama benim de başıma gelmişti servise gönderdikten sonra anladık ki HDD çizilmiş bu yüzden bilgisayar windows dosyalarını okuyamıyor ve donuyordu.Belki senin de sorunun bu olabilir.
Bios'u güncelledim ama hala aynı. HDD'nin çizildiğini sanmıyorum 2 haftalık daha bilgisayar ve zaten windows SSD'de kurulu donma şöyle gerçekleşiyor ilk önce choromeda yeni bir sayfa açınca dönüp duruyor açılmıyor sayfa. Sonra 2dk falan sonrada donuyor mouse hareket ediyor ama tıklamalar tepki vermiyor.
Bios'u güncelledim ama hala aynı. HDD'nin çizildiğini sanmıyorum 2 haftalık daha bilgisayar ve zaten windows SSD'de kurulu donma şöyle gerçekleşiyor ilk önce choromeda yeni bir sayfa açınca dönüp duruyor açılmıyor sayfa. Sonra 2dk falan sonrada donuyor mouse hareket ediyor ama tıklamalar tepki vermiyor.
Merhaba hocam, aynı hata bende de var yeni bilgisayar aldım BIOS güncelledim format attım bilgisayar açılıyor internete giriyorum ya da başka bir işlem yaparken ilk önce ekran donuyor sonra mouse ve klavye donuyor, ekran donunca mouse hareket edıyor ama tıklamıyor acaba çözüme ulaştınızmı, ulaştıysanız nasıl yaptınız.