Bilgisayar açıldıktan 5dk sonra donuyor

Merhaba hocam, aynı hata bende de var yeni bilgisayar aldım BIOS güncelledim format attım bilgisayar açılıyor internete giriyorum ya da başka bir işlem yaparken ilk önce ekran donuyor sonra mouse ve klavye donuyor, ekran donunca mouse hareket edıyor ama tıklamıyor acaba çözüme ulaştınızmı, ulaştıysanız nasıl yaptınız.

Hocam SSD'nin sata portunu değiştirdim sorun çözüldü.

Herkese merhaba yeni konu açıp kirlilik yapmak istemedigim için buraya yazmak istedim. Aynı sorundan ben de muzdarip haldeyim, ne yapmam gerektiği hakkında fikri olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Aklıma gelmişken işletim sistemim windows8.

Çözümü çok basit yaklaşık o hatayı eski kasa bilgisayarımda 6 ayda bir kere alırdım dedigini şekildedide sürekli donardı tek çözümü harddiskin bağlantı kablolarını düzgün bir şekilde tekrar söküp takın olmazsa kablolarını degiştirmeyi deneyin. İyi forumlar :D Eğer ssd gibi başka bir depolama kullanıyorsanız ondada aynısını deneyin

Merhaba benim sorunum işlemci kaynaklıymış bilgisayar servisinde tüm parçaları başka parçalarla değiştirerek denedik işlemciyi değiştirince sorun çözüldü İntel' e gönderdim değişimi yapıldı şuan sorunsuz çalışıyor.
Ben servise sorunu bulması için 50 TL vermiştim .Tanıdıklarından temin edebilirsen hard disk ve işlemcini kendin değiştirerek sorunu bulabilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı