Bilgisayar açıldıktan bir süre sonra sinyal yok yazısı geliyor

Gezgin618

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Windows 10 kullanıyorum. Bilgisayarın güç tuşuna bastıktan sonra normal bir şekilde açılıyor ve masaüstü geliyor. Ama yarım dakika kadar sonra ekran kapanıyor ve sinyal yok yazısı çıkıyor. Ayrıca bu sırada klavye ve farenin elektriği gidiyor. Kasanın yeniden başlatma tuşuna basınca açıldıktan sonra aynı sorunla karşılaşmıyorum. Bilgisayarımda bir sorun mu var? Yardımcı olursanız sevinirim.

Windows 10 kullanıyorum. Bilgisayarın güç tuşuna bastıktan sonra normal bir şekilde açılıyor ve masaüstü geliyor. Ama yarım dakika kadar sonra ekran kapanıyor ve sinyal yok yazısı çıkıyor. Ayrıca bu sırada klavye ve farenin elektriği gidiyor. Kasanın yeniden başlatma tuşuna basınca açıldıktan sonra aynı sorunla karşılaşmıyorum. Bilgisayarımda bir sorun mu var? Yardımcı olursanız sevinirim.
Harddisk'in ölmüş olabilir. PC kaç yıllık?

Klavye ve farenin elektriğinin gitmesi bana anakart veya BIOS sorunu gibi geliyor. Ekran kartınızı, anakartınızı , işlemcinizi yazar mısınız? BIOS güncellemeyi denersiniz olmazsa yeniden bakarız. Anakartın garantisi var ise garantiye de yollayabilirsiniz.

Klavye ve farenin elektriğinin gitmesi bana anakart veya BIOS sorunu gibi geliyor. Ekran kartınızı, anakartınızı , işlemcinizi yazar mısınız? BIOS güncellemeyi denersiniz olmazsa yeniden bakarız. Anakartın garantisi var ise garantiye de yollayabilirsiniz.
Bende aynı sorunu yaşıyordum. Olur olmadık yerlerde pc donup bütün enerjiyi kesiyordu. HDD değişince sorun ortadan kalktı.

aynı sorun bendede var arada yapıyor m2.ssd takılı

Klavye ve farenin elektriğinin gitmesi bana anakart veya BIOS sorunu gibi geliyor. Ekran kartınızı, anakartınızı, işlemcinizi yazar mısınız? BIOS güncellemeyi denersiniz olmazsa yeniden bakarız. Anakartın garantisi var ise garantiye de yollayabilirsiniz.

Bilgisayarın çiçeği burnunda. Anakart MSI B450 Tomahawk, 1 TB Toshiba P300, ASUS RX570 ROG STRIX, Ryzen 5 2600. BIOS güncellemeyi deneyeceğim olmazsa garantiye veririm.

-BIOS ve ekran kartını güncelledim. Sorun devam ederse yazarım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı