balamanyigit Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #1 Bazen 30 dakika sonra donuyor, bazen de açıldıktan sonra bir yere tıkladığımda donuyor. Her donduğundan 10-15 dakika sonra da mavi ekran veriyor.
Bazen 30 dakika sonra donuyor, bazen de açıldıktan sonra bir yere tıkladığımda donuyor. Her donduğundan 10-15 dakika sonra da mavi ekran veriyor.
Worex52 Hectopat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 813 Makaleler 2 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 5 Mayıs 2024 #21 balamanyigit dedi: UEFI çevirirsem düzelir mi peki? Genişletmek için tıkla... Düzelir. Hem UEFI'ye çevirirseniz bilgisayarınız daha hızlı çalışır. Artı 0 Eksi
balamanyigit dedi: UEFI çevirirsem düzelir mi peki? Genişletmek için tıkla... Düzelir. Hem UEFI'ye çevirirseniz bilgisayarınız daha hızlı çalışır.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.155 Makaleler 6 Çözümler 547 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 5 Mayıs 2024 #22 Sisteminiz UEFI desteklemiyorsa UEFI'ye çeviremezsiniz. Ayrıca UEFI'ye çevirmek var olan sorunu çözmez. Artı 0 Eksi
Sisteminiz UEFI desteklemiyorsa UEFI'ye çeviremezsiniz. Ayrıca UEFI'ye çevirmek var olan sorunu çözmez.
Worex52 Hectopat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 813 Makaleler 2 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 5 Mayıs 2024 #23 turko35408 dedi: Sisteminiz UEFI desteklemiyorsa UEFI'ye çeviremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Ama muhtemelen destekliyordur. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Sisteminiz UEFI desteklemiyorsa UEFI'ye çeviremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Ama muhtemelen destekliyordur.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.155 Makaleler 6 Çözümler 547 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 5 Mayıs 2024 #24 SSD testlerde kabul edilebilir değerlerde ama sorunlu olduğu bilinen SSD'lerden. Bilginiz olsun. Worex52 dedi: Ama muhtemelen destekliyordur. Genişletmek için tıkla... Sistem bilgilerini yazın demekten usandık ama nedense yazmıyorlar. Artı 0 Eksi
SSD testlerde kabul edilebilir değerlerde ama sorunlu olduğu bilinen SSD'lerden. Bilginiz olsun. Worex52 dedi: Ama muhtemelen destekliyordur. Genişletmek için tıkla... Sistem bilgilerini yazın demekten usandık ama nedense yazmıyorlar.
KS KS balamanyigit Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #25 turko35408 dedi: Sisteminiz UEFI desteklemiyorsa UEFI'ye çeviremezsiniz. Ayrıca UEFI'ye çevirmek var olan sorunu çözmez. Genişletmek için tıkla... Anladım tek çözüm format mı oluyor bu durumda. turko35408 dedi: SSD testlerde kabul edilebilir değerlerde ama sorunlu olduğu bilinen SSD'lerden. Bilginiz olsun. Sistem bilgilerini yazın demekten usandık ama nedense yazmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Bir önceki sayfada görseller mevcut. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Sisteminiz UEFI desteklemiyorsa UEFI'ye çeviremezsiniz. Ayrıca UEFI'ye çevirmek var olan sorunu çözmez. Genişletmek için tıkla... Anladım tek çözüm format mı oluyor bu durumda. turko35408 dedi: SSD testlerde kabul edilebilir değerlerde ama sorunlu olduğu bilinen SSD'lerden. Bilginiz olsun. Sistem bilgilerini yazın demekten usandık ama nedense yazmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Bir önceki sayfada görseller mevcut.
Worex52 Hectopat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 813 Makaleler 2 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 5 Mayıs 2024 #26 turko35408 dedi: Sisteminiz UEFI desteklemiyorsa UEFI'ye çeviremezsiniz. Ayrıca UEFI'ye çevirmek var olan sorunu çözmez. Genişletmek için tıkla... UEFI'ye çevirirse BIOS düzelecek. BIOS'tan format atabilecek USB ile. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Sisteminiz UEFI desteklemiyorsa UEFI'ye çeviremezsiniz. Ayrıca UEFI'ye çevirmek var olan sorunu çözmez. Genişletmek için tıkla... UEFI'ye çevirirse BIOS düzelecek. BIOS'tan format atabilecek USB ile.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.155 Makaleler 6 Çözümler 547 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 5 Mayıs 2024 #27 Sizce bu anakart UEFI mi? Artı 0 Eksi
Worex52 Hectopat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 813 Makaleler 2 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 5 Mayıs 2024 #28 balamanyigit dedi: Anladım tek çözüm format mı oluyor bu durumda. Bir önceki sayfada görseller mevcut. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız UEFI desteklemiyorsa, format atıp UEFI kurmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
balamanyigit dedi: Anladım tek çözüm format mı oluyor bu durumda. Bir önceki sayfada görseller mevcut. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız UEFI desteklemiyorsa, format atıp UEFI kurmanız gerekiyor.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.155 Makaleler 6 Çözümler 547 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 5 Mayıs 2024 #29 Sizce bu anakart UEFI mi? Worex52 dedi: UEFI'ye çevirirse BIOS düzelecek. BIOS'tan format atabilecek USB ile. Genişletmek için tıkla... Bu yanlış bilgi. Artı 0 Eksi
Sizce bu anakart UEFI mi? Worex52 dedi: UEFI'ye çevirirse BIOS düzelecek. BIOS'tan format atabilecek USB ile. Genişletmek için tıkla... Bu yanlış bilgi.
KS KS balamanyigit Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #30 Bir de şöyle bir şey var mesela oyun oynuyorum hiçbir sıkıntı yok ama Alt+Tab attım bir şeye bastım gidiyor veya tarayıcıda sekme açtığımda gidiyor. Artı 0 Eksi
Bir de şöyle bir şey var mesela oyun oynuyorum hiçbir sıkıntı yok ama Alt+Tab attım bir şeye bastım gidiyor veya tarayıcıda sekme açtığımda gidiyor.