balamanyigit Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #1 Bazen 30 dakika sonra donuyor, bazen de açıldıktan sonra bir yere tıkladığımda donuyor. Her donduğundan 10-15 dakika sonra da mavi ekran veriyor.
Bazen 30 dakika sonra donuyor, bazen de açıldıktan sonra bir yere tıkladığımda donuyor. Her donduğundan 10-15 dakika sonra da mavi ekran veriyor.
Worex52 Hectopat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 813 Makaleler 2 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 5 Mayıs 2024 #31 turko35408 dedi: Sizce bu anakart UEFI mi? Bu yanlış bilgi. Genişletmek için tıkla... Benim de eskiden PC MBR yani eski biostu. Arkadaştada olduğu gibi boot menüsünde USB gözükmüyordu, UEFI'ye çevirdim USB gözükmeye başlamıştı düzelmişti. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Sizce bu anakart UEFI mi? Bu yanlış bilgi. Genişletmek için tıkla... Benim de eskiden PC MBR yani eski biostu. Arkadaştada olduğu gibi boot menüsünde USB gözükmüyordu, UEFI'ye çevirdim USB gözükmeye başlamıştı düzelmişti.