Bilgisayar açıldıktan sonra ses ve mouse bozuluyor

Barisinann

Zeptopat
Daha fazla  
Bu sorun bende bayadır var ama ne yaptıysam düzeltemedim. Bilgisayar açıldıktan 2-3 dakika sonra sesler kayıyor, mouse bozuluyor. Reset atınca düzeliyor. Bazen de anakarttaki Ethernet ışıkları gidip 10 saniye sonra geri geliyor.

Bu sorun bende bayadır var ama ne yaptıysam düzeltemedim. Bilgisayar açıldıktan 2-3 dakika sonra sesler kayıyor, mouse bozuluyor. Reset atınca düzeliyor. Bazen de anakarttaki Ethernet ışıkları gidip 10 saniye sonra geri geliyor.
Dizüstü mü yoksa masaüstü mü kullanıyorsunuz?

Biostar b450 mh 2021 veya22 yılında aldım galiba
Tamamdır. Bu durumda BIOS ve USB denetleyici sürücüsü güncellemek işe yarayabilir fakat sorun bana kalırsa anakart veya PSU kaynaklı. Ayrıca rica etsem sorun devam ediyorken görev yöneticisi üzerinden kaynak kullanımında bir anormallik olup olmadığını kontrol edebilir misiniz?

Tamamdır. Bu durumda BIOS ve USB denetleyici sürücüsü güncellemek işe yarayabilir fakat sorun bana kalırsa anakart veya PSU kaynaklı. Ayrıca rica etsem sorun devam ediyorken Görev Yöneticisi üzerinden kaynak kullanımında bir anormallik olup olmadığını kontrol edebilir misiniz?

BIOS'u yeni güncelledim çözüleceğini düşünmüştüm ama sorun devam adiyor dediğiniz gibi Görev Yöneticisi'nden kaynak kullanımına bakıp size ileteceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı