Bilgisayar açıldıktan sonra tüm dosyalar kayboldu

yasirbakır

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar, bilgisayarı açtım ancak tüm dosyalarımın silindiğini fark ettim. 'bu klasör boş' uyarısını gördüm. Güvenli modda çalıştırarak dosyaların görünmesini UMD'um ama yine de gözükmediler. Yeniden başlattıktan sonra masaüstünde ve bazı klasörlerde garip dosyalar belirdi, ne olduğunu anlayamadım. Şu an dosyalarım yok, sistem geri yükleme seçeneği de görünmüyor. Virüs mü diye düşündüm ve Malwarebytes ile tarattım, ancak herhangi bir tehdit bulunmadı. Düne kadar hiçbir sorun yoktu.

Dosya Ekleri

• 1.JPG
    1.JPG
    31,6 KB · Görüntüleme: 64
  • Ekran Görüntüsü (28).png
    Ekran Görüntüsü (28).png
    95,3 KB · Görüntüleme: 54
  • Ekran Görüntüsü (31).png
    Ekran Görüntüsü (31).png
    76,9 KB · Görüntüleme: 42
  • Ekran Görüntüsü (32).png
    Ekran Görüntüsü (32).png
    79,7 KB · Görüntüleme: 44
  • Ekran Görüntüsü (33).png
    Ekran Görüntüsü (33).png
    90,4 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıdaki rehberde yazan adımları deneyebilirsiniz.
Fazla uğraşmak istemiyorsanız komut istemini yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki komutu girin.
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Desktop.ini dosyalarının gözükmesi için sistem dosyalarını göster seçeneğinin açılmış olması lazım. Bütün dosyalarım gitti derken sadece masaüstü mü? Yoksa format atmışsın gibi mi oldu?
Masa üstü diye bir klasör açtım masa üstünün içindeyken o klasörün içindeki tüm dosyalar silinmiş ve başka dosyalar silinmemiş şu ana kadar gözlemlediğim

Yukarıdaki rehberde yazan adımları deneyebilirsiniz.
Fazla uğraşmak istemiyorsanız komut istemini yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki komutu girin.
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Hocam birde dosyalar lazım dosyalarım yok şu anda

Masa üstü diye bir klasör açtım masa üstünün içindeyken o klasörün içindeki tüm dosyalar silinmiş ve başka dosyalar silinmemiş şu ana kadar gözlemlediğim

Hocam birde dosyalar lazım dosyalarım yok şu anda
Tüm dosyalar mı sadece masaüstündeki dosyalar mı vs... biraz daha kapsamlı bilgi verir misiniz?
Örneğin indirilenler klasöründeki dosyalar duruyor mu?
Sadece masaüstünde bulunan dosyalarda sorun var ise sizin yapmış olduğunuz birşeyden kaynaklanıyor olabilir. Diğer yerlerde bulunan dosyalarda da sorun var ise genel bir sorun var demektir.

@yasirbakır Eklemiş olduğunuz resimlerden birinde, görev çubuğunda masa üstü diye açık olan birşey var. Bahsettiğiniz klasör ise görünümü de normal değil.

Masaüstünde masa üstü diye bir klasör oluşturmak tek başına herhangi bir soruna sebep olmaz.

Son düzenleme:
Tüm dosyalar mı sadece masaüstündeki dosyalar mı vs... Biraz daha kapsamlı bilgi verir misiniz?
Örneğin indirilenler klasöründeki dosyalar duruyor mu?
Sadece masaüstünde bulunan dosyalarda sorun var ise sizin yapmış olduğunuz bir şeyden kaynaklanıyor olabilir. Diğer yerlerde bulunan dosyalarda da sorun var ise genel bir sorun var demektir.

@yasirbakır eklemiş olduğunuz resimlerden birinde, görev çubuğunda masaüstü diye açık olan bir şey var. Bahsettiğiniz klasör ise görünümü de normal değil.

Masaüstünde masaüstü diye bir klasör oluşturmak tek başına herhangi bir soruna sebep olmaz.

Hocam biraz geç döndüm ama. Benim oluşturduğum bir klasör sadece o klasörün içindeki dosyalar silinmiş resim koydum birkaç tane. Bu klasörü ben silmedim zaten benim dışımda pc kullanan yok kendiliğine bi şekilde silinmiş.

Hocam masa üstüne, 'masa üstü' isimli bir klasör açtım onun içindekiler silinmiştir.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (34).png
    Ekran Görüntüsü (34).png
    80 KB · Görüntüleme: 21
  • Ekran Görüntüsü (35).png
    Ekran Görüntüsü (35).png
    73,9 KB · Görüntüleme: 20
  • Ekran Görüntüsü (36).png
    Ekran Görüntüsü (36).png
    74,7 KB · Görüntüleme: 20

Technopat Haberler

Yeni konular