Çözüldü Bilgisayar açılınca ağ konumu seçim ekranı çıkıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Sorun kendi kendine çözüldü.
Geçen gün internet birkaç dakikalığına gitti. Ardından modemi açıp kapattım ve internet ışığı tekrar yanmaya başladı. Bir süre sonra bütün ışıklar sönüp tekrar yandı. Modemde ilk defa benim resetlemem dışında kendi kendine böyle resetlendiğini gördüm ve sanırım o günden beri ağ konum ayarı bozulma sorunu çözülmüş oldu. Telekom güncelleme yaptı herhalde ve ağ 2, ağ 3, ağ 4 gibi sürekli konumun bozulması bu şekilde kendi kendine çözülmüş oldu.

Evet, başka bir forumda güncelleme geldiğini görmüştüm ama ben henüz güncellemedim. Acaba modem arayüzünden bakıp yazılım versiyonunuzu söyleyebilir misiniz?
 
@NecatiATALAY O şekilde güncelle yapıyor mu bilmiyorum çünkü benim modem durduk yere kendi kendine yaptı bu güncellemeyi. Türk Telekom yönlendirmeli olduğunu düşünüyorum bu yüzden ve belki bölge bölge gönderiyorlardır güncellemeleri.
 
Ben modemimi 20.05.16.01006 sürümüne güncellediğimde kendim resetlemiştim. Ama bu yeni güncellemeyi hala yollamamışlar bana çünkü modemi resetlememe rağmen güncellenmedi.
Yazmayı unutmuşum. Pazar günü uyandığımda modem güncellenmişti. Büyük ihtimal gece Türk Telekom güncelleştirmeyi yolladı. Sorun bende de çözüldü.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı