Bilgisayar açılınca art arda gelen CMD ekranları

Dün gece bilgisayarımı Malwarebytes ile taradım temiz çıktı. Bilgisayarı kapatıp gece uyudum. Sabah uyanınca bilgisayarı tekrar açtım. Ve masaüstüne ulaşır ulaşmaz hemen 3 - 4 tane CMD ekranı açıldı ve kayboldu. İçime hemen virüs şüphesi geldi. Kaspersky ile tam tarama yapıyorum şu an şimdiye kadar temiz çıktı. Sizce o gelen CMD ekranları neydi? Malwarebytes ile alakası var mı? Teşekkürler sağ olun. 😘

Dün gece bilgisayarımı Malwarebytes ile taradım temiz çıktı. Bilgisayarı kapatıp gece uyudum. Sabah uyanınca bilgisayarı tekrar açtım. Ve masaüstüne ulaşır ulaşmaz hemen 3 - 4 tane CMD ekranı açıldı ve kayboldu. İçime hemen virüs şüphesi geldi. Kaspersky ile tam tarama yapıyorum şu an şimdiye kadar temiz çıktı. Sizce o gelen CMD ekranları neydi? Malwarebytes ile alakası var mı? Teşekkürler sağ olun. 😘

Bende de oluyordu aynı sorun nasıl tarattıysam temiz çıktı ama tilt olduğumdan PC formatladım düzeldi.

İşletim sisteminiz Windows 7 ise, msconfig komutuyla; açılan pencerede "Başlangıç" sekmesindeki önemsiz gördüğün tikleri kaldır. Tabii bununla alakalı da olmayabilir. Eğer daha güncel işletim sistemi kullanıyorsanız, Görev Yöneticisinden ve aynı sekmeden yönetebilirsiniz...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı