Bilgisayar açılınca BIOS'a atıyor

Flow55

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarın kasasını değiştirdim ve sonra BIOS'a atmaya başladı bu sorunu nasıl çözebilirim?

Hard disk değiştirdiyseniz belki içinde işletim sistemi yoktur format atabilirsin, yeni kasa aldıysanız USB ile boot edip format atın.

Neleri değiştirdiniz mesela?

Hiçbir şey sadece kasayı sokerken hatırlamıyorum SSD'ler SATA 3 değil mi takılıydı diye SATA 1 ve 2'ye taktım 2 SSD var.

Hard disk değiştirdiyseniz belki içinde işletim sistemi yoktur format atabilirsin, yeni kasa aldıysanız USB ile boot edip format atın.

Hiçbir şey değiltirmedim reis.

SSD tam takılmadıysa boot option olarak seçili değildir. SSD'yi kontrol edin sökün ve tekrar takın sonra BIOS'tan boot option 1'i SSD olarka ayarlayın.

Arabaya koydum kasayı tanıdık bilgisayarcıya baktırayım diye ama takılıydı hepsi cok kez taktım söktüm.

Tam olarak sistemini yazar mısın? Diskiniz BIOS'ta gözüküyor mu?

Tam olarak sistemini yazar mısın? Diskiniz BIOS'ta gözüküyor mu?

Hocam.
A320M a Pro anakart.
Ryzen 5 3600 işlemci.
RX 570 4 GB ekran kartı.
XPG 8x2 16 GB RAM.
PNY 480.
SanDisk 120 GB SSD.
SanDisk'te Windows 10 kurulu.

Hocam şu an bilgisayar arabada maalesef bilemiyorum yarın bilgisayarcıya goturucem.

Tekrardan Windows kurma isteyebilir mi?

Duruma göre gerekebilir. Siz diskiniz BIOS'ta gözüküyor mu diye kontrol edin bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…