F Flow55 Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #1 Bilgisayarın kasasını değiştirdim ve sonra BIOS'a atmaya başladı bu sorunu nasıl çözebilirim?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.239 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #2 Flow55 dedi: Bilgisayarın kasasını değiştirdim ve sonra BIOS'a atmaya başladı bu sorunu nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 2398316 Genişletmek için tıkla... Neleri değiştirdiniz mesela? Artı 0 Eksi
Flow55 dedi: Bilgisayarın kasasını değiştirdim ve sonra BIOS'a atmaya başladı bu sorunu nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 2398316 Genişletmek için tıkla... Neleri değiştirdiniz mesela?
HHB Centipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #3 Hard disk değiştirdiyseniz belki içinde işletim sistemi yoktur format atabilirsin, yeni kasa aldıysanız USB ile boot edip format atın. Artı 0 Eksi
Hard disk değiştirdiyseniz belki içinde işletim sistemi yoktur format atabilirsin, yeni kasa aldıysanız USB ile boot edip format atın.
Av2xnn Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 473 Makaleler 10 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #4 Flow55 dedi: Bilgisayarın kasasını değiştirdim ve sonra BIOS'a atmaya başladı bu sorunu nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 2398316 Genişletmek için tıkla... SSD tam takılmadıysa boot option olarak seçili değildir. SSD'yi kontrol edin sökün ve tekrar takın sonra BIOS'dan Boot Option 1'i SSD olarka ayarlayın Artı 0 Eksi
Flow55 dedi: Bilgisayarın kasasını değiştirdim ve sonra BIOS'a atmaya başladı bu sorunu nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 2398316 Genişletmek için tıkla... SSD tam takılmadıysa boot option olarak seçili değildir. SSD'yi kontrol edin sökün ve tekrar takın sonra BIOS'dan Boot Option 1'i SSD olarka ayarlayın
KS KS F Flow55 Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #5 Einstein dedi: Neleri değiştirdiniz mesela? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey sadece kasayı sokerken hatırlamıyorum SSD'ler SATA 3 değil mi takılıydı diye SATA 1 ve 2'ye taktım 2 SSD var. HHB dedi: Hard disk değiştirdiyseniz belki içinde işletim sistemi yoktur format atabilirsin, yeni kasa aldıysanız USB ile boot edip format atın. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey değiltirmedim reis. Av2xnn dedi: SSD tam takılmadıysa boot option olarak seçili değildir. SSD'yi kontrol edin sökün ve tekrar takın sonra BIOS'tan boot option 1'i SSD olarka ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Arabaya koydum kasayı tanıdık bilgisayarcıya baktırayım diye ama takılıydı hepsi cok kez taktım söktüm. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Neleri değiştirdiniz mesela? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey sadece kasayı sokerken hatırlamıyorum SSD'ler SATA 3 değil mi takılıydı diye SATA 1 ve 2'ye taktım 2 SSD var. HHB dedi: Hard disk değiştirdiyseniz belki içinde işletim sistemi yoktur format atabilirsin, yeni kasa aldıysanız USB ile boot edip format atın. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey değiltirmedim reis. Av2xnn dedi: SSD tam takılmadıysa boot option olarak seçili değildir. SSD'yi kontrol edin sökün ve tekrar takın sonra BIOS'tan boot option 1'i SSD olarka ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Arabaya koydum kasayı tanıdık bilgisayarcıya baktırayım diye ama takılıydı hepsi cok kez taktım söktüm.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.239 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #6 Flow55 dedi: Hiçbir şey sadece kasayı sokerken hatırlamıyorum SSD'ler SATA 3 değil mi takılıydı diye SATA 1 ve 2'ye taktım 2 SSD var. Hiçbir şey değiltirmedim reis. Arabaya koydum kasayı tanıdık bilgisayarcıya baktırayım diye ama takılıydı hepsi cok kez taktım söktüm. Genişletmek için tıkla... Tam olarak sistemini yazar mısın? Diskiniz BIOS'ta gözüküyor mu? Artı 0 Eksi
Flow55 dedi: Hiçbir şey sadece kasayı sokerken hatırlamıyorum SSD'ler SATA 3 değil mi takılıydı diye SATA 1 ve 2'ye taktım 2 SSD var. Hiçbir şey değiltirmedim reis. Arabaya koydum kasayı tanıdık bilgisayarcıya baktırayım diye ama takılıydı hepsi cok kez taktım söktüm. Genişletmek için tıkla... Tam olarak sistemini yazar mısın? Diskiniz BIOS'ta gözüküyor mu?
KS KS F Flow55 Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #7 Einstein dedi: Tam olarak sistemini yazar mısın? Diskiniz BIOS'ta gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam. A320M a Pro anakart. Ryzen 5 3600 işlemci. RX 570 4 GB ekran kartı. XPG 8x2 16 GB RAM. PNY 480. SanDisk 120 GB SSD. SanDisk'te Windows 10 kurulu. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Tam olarak sistemini yazar mısın? Diskiniz BIOS'ta gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam. A320M a Pro anakart. Ryzen 5 3600 işlemci. RX 570 4 GB ekran kartı. XPG 8x2 16 GB RAM. PNY 480. SanDisk 120 GB SSD. SanDisk'te Windows 10 kurulu.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.239 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #8 Flow55 dedi: Hocam. A320M a Pro anakart. Ryzen 5 3600 işlemci. RX 570 4 GB ekran kartı. XPG 8x2 16 GB RAM. PNY 480. SanDisk 120 GB SSD. SanDisk'te Windows 10 kurulu. Genişletmek için tıkla... Diskiniz BIOS'ta gözüküyor mu? Artı 0 Eksi
Flow55 dedi: Hocam. A320M a Pro anakart. Ryzen 5 3600 işlemci. RX 570 4 GB ekran kartı. XPG 8x2 16 GB RAM. PNY 480. SanDisk 120 GB SSD. SanDisk'te Windows 10 kurulu. Genişletmek için tıkla... Diskiniz BIOS'ta gözüküyor mu?
KS KS F Flow55 Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #9 Einstein dedi: Diskiniz BIOS'ta gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam şu an bilgisayar arabada maalesef bilemiyorum yarın bilgisayarcıya goturucem. Einstein dedi: Diskiniz BIOS'ta gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Tekrardan Windows kurma isteyebilir mi? Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Diskiniz BIOS'ta gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam şu an bilgisayar arabada maalesef bilemiyorum yarın bilgisayarcıya goturucem. Einstein dedi: Diskiniz BIOS'ta gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Tekrardan Windows kurma isteyebilir mi?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.239 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #10 Flow55 dedi: Hocam şu an bilgisayar arabada maalesef bilemiyorum yarın bilgisayarcıya goturucem. Tekrardan Windows kurma isteyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Duruma göre gerekebilir. Siz diskiniz BIOS'ta gözüküyor mu diye kontrol edin bakalım. Artı 0 Eksi
Flow55 dedi: Hocam şu an bilgisayar arabada maalesef bilemiyorum yarın bilgisayarcıya goturucem. Tekrardan Windows kurma isteyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Duruma göre gerekebilir. Siz diskiniz BIOS'ta gözüküyor mu diye kontrol edin bakalım.