Bilgisayar açılınca BIOS'a atıyor

Flow55

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarın kasasını değiştirdim ve sonra BIOS'a atmaya başladı bu sorunu nasıl çözebilirim?

IMG_2268.jpeg

Hatırladıgım üzere sadece hard disk gözüküyordu SSD yazmıyordu.
Uefei USB.
USB flash bellek gibi bir şeyler yazıyordu sanırsam.

Müsait olduğunda System status kısmını at. Bilgisayarcıya götürmeden önce bir bakalım.

Müsait olduğunda System status kısmını at. Bilgisayarcıya götürmeden önce bir bakalım.

Ama bir sıkıntı daha var.
Ben dönüştürücü ile kullanıyorum bende ekran gelmiyor kuzenşn monitöre bagladım da geldi ekran yani BIOS'a onun monitörden girdim normalde böyle bir şey yoktu ama neden oldu anlamadım.

Ama bir sıkıntı daha var.
Ben dönüştürücü ile kullanıyorum bende ekran gelmiyor kuzenşn monitöre bagladım da geldi ekran yani BIOS'a onun monitörden girdim normalde böyle bir şey yoktu ama neden oldu anlamadım.

O dönüştürücü kaynaklı olabilir belki bilemiyorum. İsterseniz ilk diğer sorununuzu çözmeye çalışalım. Ya da duruma göre diğer sorununuz için yeni konu açabilirsiniz.

O dönüştürücü kaynaklı olabilir belki bilemiyorum. İsterseniz ilk diğer sorununuzu çözmeye çalışalım. Ya da duruma göre diğer sorununuz için yeni konu açabilirsiniz.

Tamamdır konuyla ilginiz için teşekkür ederim
Yârın bilgisayarcıda ogrenir sorunu yazarım buraya iyi geceler teşekkürler.

Hiçbir şey sadece kasayı sokerken hatırlamıyorum SSD'ler SATA 3 değil mi takılıydı diye SATA 1 ve 2'ye taktım 2 SSD var.

Hiçbir şey değiltirmedim reis.

Arabaya koydum kasayı tanıdık bilgisayarcıya baktırayım diye ama takılıydı hepsi cok kez taktım söktüm.

Eğer sıkıntısız her şeyi yerine taktıysan SSD bozulmuş olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı