Bilgisayar Açılınca Diğer Cihazlarda İnternet Çalışmaması

Kerem Gedik

Hectopat
Katılım
29 Kasım 2015
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, bu olay benim eksi bilgisayarımda da başıma gelmişti. Bilgisayar açıldığı zaman wi-fi mi telefon, tablet, akıllı televizyon cihazlarım da kullanamıyorum, internete bağlandı olarak gözüküyor fakat örneğin sosyal medya uygulamarına, tarayıcalara girdiğimiz zaman interneti ne yazık ki kullanamıyorum. Eğer bilginiz varsa paylaşırsanız mutlu olurum. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki ip adresim yazmıyor ne yapacağım ?
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    3,2 KB · Görüntüleme: 123
192.168.1.1 veya 192.168.2.1 (airties modemler için) ile modem arayüzüne girip önce bilgisayar hariç tüm cihazları bağlayıp her bağlanan mac adresine 192.168.1.1x şeklinde sırasıyla ekleyin sonra da bilgisayarı bağlayıp onun mac adresini de ekleyin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı